Del : SMS SMS SMS
Business

Aktionærforening: Fair aftale for Roskilde-aktionærer

Tre haller måtte tages i brug i Roskilde Hallerne, da omkring 3.000 aktionærer deltog i den ekstraordinære generalforsamling i Roskilde Bank 1 september 2008. Dansk Aktionærforening mener, at de tidligere Roskilde Bank-aktionærer bør være glade for forliget. Foto: Søren Bidstrup
SMS SMS SMS

Dansk Aktionærforening mener, at tidligere Roskilde Bank-aktionærer har grund til at være tilfredse med det netop indgåede forlig mellem Forbrugerombudsmanden og Finansiel Stabilitet.

Seneste nyt

Mest læste

Business blogs Alle blogs

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle