Del : SMS SMS SMS
Business

Afrika-investeringer provokerer PenSams medlemmer

Afrika-investeringer provokerer PenSams medlemmer
Billedtekst
PenSam er et af de pensionsselskaber, der låner penge til DR Congo via køb af stats-obligationer. Det svarer til et ikke-øremærket lån til statskassen. Her ses et gadebarn i hovedstaden Kinshasa. Statuen symboliserer børns rettigheder og er nu tilholdssted for nogle af byens mange hjemløse børn.
 
Billedtekst
Kommentator: Pensionskasserne bliver tvunget til etisk stillingtagen
 
Billedtekst
Kommentator: Pensionskasserne bliver tvunget til etisk stillingtagen
SMS SMS SMS

PenSam-medlemmer er provokerede af formand Dennis Kristensens forsvar for investeringer i statsobligationer i kontroversielle afrikanske lande og tager sagen op på næste generalforsamling i pensionskassen.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle