Del : SMS SMS SMS
Business

Modens næste giganter?

Modens næste giganter? - 1
Billedtekst
Den danske modebranche er domineret af få store, succesfulde spillere, men i takt med at dansk mode får mere succes herhjemme såvel som i udlandet, bliver der mere plads til nye spillere. Her er det ved åbningen af modugen i Bella Centret. Foto: Scanpix
Modens næste giganter? - 2
Billedtekst
Eva Kruse, direktør for Danish Fashion Institute giver sit bud på, hvilke modevirksomheder, der kommer til at rykke stort fremover. Foto: Scanpix
SMS SMS SMS

Den danske modebranche er domineret af få store, succesfulde spillere, men i takt med at dansk mode får mere succes herhjemme såvel som i udlandet, bliver der mere plads til nye spillere. Men hvilke modevirksomheder bliver de næste giganter?

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle