Del : SMS
Berlingske Business

Novo Nordisk har det stærkeste image

Berlingske Business Magasin har i dag ved Imagekonferencen 2012 kåret Danmarks bedste virksomheder målt på image. Novo Nordisk og 2011s vinder, Lego, skiller sig markant ud og deler førstepladserne i de forskellige kategorier mellem sig, men med Novo Nordisk som samlet vinder.

Analysen giver kontant afregning i forhold til virksomheder, der ikke performer optimalt. I år har smykkefirmaet Pandora, vindmøllegiganten Vestas og statens energiselskab Dong været ramt af problematiske sager, og det slår straks igennem i analysen. Pandora og Vestas har oplevet historiske fald på imagelisten. Pandora er faldet 112 pladser til nummer 136, og Vestas er faldet 106 pladser til nummer 134. I alt 140 virksomheder indgår i imageanalysen, hvor DSB for andet år i træk ender på sidstepladsen.

Køb adgang nederst på siden og læs hvordan det går alle 140 virksomheder i Berlingske Business Magasins guldnummer: Guld Image 2012.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere