Del : SMS

Novo er bedst til kommunikation

forside_04.12.2012

Novo Nordisk indtager førstepladsen, når landets erhvervsjournalister vurderer, hvilke virksomheder der er bedst til kommunikation.

Denne uges specialrapport handler om virksomhedskommunikation. Novo Nordisk indtager førstepladsen, når landets erhvervsjournalister vurderer, hvilke virksomheder der er bedst til kommunikation. I spidsen for Novo Nordisks kommunikationsstab står den meget erfarne Mike Rulis. Her er hans bud på udviklingen i kommunikationsdisciplinen og på de fire afgørende begivenheder, der har formet Novo Nordisks måde at arbejde med kommunikation.

Køb adgang til hele magasinet nedenfor
11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 49 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere