Del : SMS SMS SMS
Business
Premium

Magtkampen i Grundfos

ARKIVFOTO 2010 af Lars Kolind-- En biografi af Niels Due Jensen - Arvtageren - har fået Lars Kolind til at trække sig fra posten som bestyrelsesformand i Grundfos Holding. Selv står han tilbage lettere forundret. - Jeg kan konstatere, at jeg frem til oktober havde bestyrelsens fulde opbakning. Så kom bogen - og nu er der et flertal i bestyrelsen, der ikke bakker mig op længere, siger Lars Kolind. Se RB 28.11.2011 12:12. (Foto: Linda Henriksen/Scanpix 2011) Foto: Linda Henriksen
SMS SMS SMS

Læs om den magtkamp, der har medført, at bestyrelsesformand Lars Kolind må forlade sin formandspost i Grundfos.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle