Berlingske Business
LIVE
17:57 God weekend 

Mærsk Mc-Kinney Møller

Han var ikke en mand der lavede revolutioner, men evolutioner kan også gøre det - hvilket Mærsk Mc-Kinney Møllers resultater så rigeligt beviser.

Mærsk Mc-Kinney Møller var en ganske anden forretningsmand end sin far, skibsreder Arnold Peter Møller. Hvor faderen var hurtig på aftrækkeren, til tider traf vilde beslutninger og altid fulgte sit hjerte, så var Mærsk Mc-Kinney Møller en langt mere tænksom og forsigtig erhvervsmand. Hvor Arnold Peter Møller var manden, der etablerede A.P. Møller i 1904, ham der gik aktivt ind i redningen af Landmandsbanken, var politisk særdeles aktiv og også var ham, der sagde ja til satsningerne på Nordsø-olien og Dansk Supermarked, så har Mærsk Mc-Kinney Møller fulgt en anden vej i sin karriere.

Køb adgang nederst på siden og læs hele mindetillægget.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen