Berlingske Business
LIVE
18:00 Business Live vender tilbage tirsdag

Læs alt om Danmarks 100 rigeste

Familien Kirk Kristiansen topper endnu engang listen over de 100 rigeste i Danmark med en formue på over 55 milliarder kroner - mere end dobbelt så meget som listen nummer to Familien Holch Povlsen. Lars Larsen holder sig med sit dyne-dynasti sig på en 3. plads og er derved det højst rangerede individ på listen. Boet efter Mærsk Mc-Kinney Møller ligger på en 10. plads med en personlig formue på 6,8 milliarder. Til gengæld har A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond Til Almene Formaal en officiel formue på 85 milliarder kroner.

Køb adgang til hele magasinet nedenfor

Få det fulde overblik over de 100 rigeste danskere med portræt af alle 100 personer eller familiedynastier. Se hvor meget de har rykket sig i forhold til sidste år og hvor stor deres formue er i 2012. Du får også en oversigt over de største danske fonde toppet af Novo Nordisk Fonden som har en markedsværdi på ikke mindre end 170 milliarder kroner. Guldmagasinet indeholder også artiklen "Verdens rigeste" med en liste over de 40 rigeste i verden og meget mere.

Køb adgang til hele magasinet forneden. Du får hele magasinet i en PDF-fil, som du kan printe ud eller gemme og læse på din computer, tablet eller smartphone. Magasinet er gratis for Premium-abonnenter.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen