Del : SMS

Læs alt om Danmarks 100 rigeste

Billede til 100 rigeste

Få det fulde overblik over de 100 rigeste i Danmark i Berlingske Business' Guldmagasin fyldt med interviews, kommentarer, og portrættet af alle 100 danskere eller familiedynastier.

Familien Kirk Kristiansen topper endnu engang listen over de 100 rigeste i Danmark med en formue på over 55 milliarder kroner - mere end dobbelt så meget som listen nummer to Familien Holch Povlsen. Lars Larsen holder sig med sit dyne-dynasti sig på en 3. plads og er derved det højst rangerede individ på listen. Boet efter Mærsk Mc-Kinney Møller ligger på en 10. plads med en personlig formue på 6,8 milliarder. Til gengæld har A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond Til Almene Formaal en officiel formue på 85 milliarder kroner.

Køb adgang til hele magasinet nedenfor

Få det fulde overblik over de 100 rigeste danskere med portræt af alle 100 personer eller familiedynastier. Se hvor meget de har rykket sig i forhold til sidste år og hvor stor deres formue er i 2012. Du får også en oversigt over de største danske fonde toppet af Novo Nordisk Fonden som har en markedsværdi på ikke mindre end 170 milliarder kroner. Guldmagasinet indeholder også artiklen "Verdens rigeste" med en liste over de 40 rigeste i verden og meget mere.

Køb adgang til hele magasinet forneden. Du får hele magasinet i en PDF-fil, som du kan printe ud eller gemme og læse på din computer, tablet eller smartphone. Magasinet er gratis for Premium-abonnenter.
11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 99 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere