Del : SMS
Premium

Her er næste store investerings-hit

Investing

Kast ikke din opsparing efter hvad som helst. Vi har indhentet eksperternes bedste råd og beskriver de aktuelle trends. Læs det hele i denne specialrapport om investeringer

Den finansielle krise har skabt nye tendenser på investeringsmarkedet. Virksomhedsobligationer ser ud til at blive det store hit. Til gengæld fraråder investeringseksperter at placere for store formueandele i traditionelle obligationer. De risikerer ikke at kunne holde trit med inflationen. 

I denne specialrapport fra Berlingske Business Magasin giver Henrik Drusebjerg, chefstrateg, Nordea, Morten Langer, redaktør, Aktieugebrevet, Peter Falk-Sørensen, direktør, Dansk Aktie Analyse og privatøkonomisk rådgiver Kim Valentin råd om, hvor og hvordan du bedst investerer dine frie midler.

Til sidst i specialrapporten gennemgås risici ved aktier, obligationer, valuta, råvarer, virksomhedsobligationer mv

Køb adgang til hele specialrapporten neden for. Du får en 12 siders PDF som du kan printe ud eller gemme og læse på din bærbar, smartphone eller tablet.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 29 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere