Events

Kommende events

 • TIRSDAG DEN 30. AUGUST

  Afrika er under forvandling. Kontinentet rummer i dag nogle af verdens hurtigst voksende økonomier, og flere danske virksomheder har allerede etableret sig i et eller flere Afrikanske lande. Men hvad skal der til for at drive forretning i Afrika?

 • TORSDAG DEN 27. OKTOBER

  I 2012 stiftede Berlingske Business Årets CFO-pris. Formålet var at synliggøre og beskrive den succesfulde Chief Financial Officer – som rollemodel for andre. Vi afslører og fejrer Årets CFO 2016 på en konference den 27. oktober, hvor vi også i år hædrer tre nye CFO-talenter.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Jakob Riis, koncerndirektør for Global Marketing og Medical Affairs i Novo Nordisk, modtager prisen for bedste image i 2016.
  Events

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet om image afholdt den 9. juni. Mødet blev holdt i samarbejde med IFO - Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Ida Auken, MF Radikale, talte ved morgenmøde "kvinder på toppen" på Berlingske.

  Her finder du artikler og tv fra morgenseminaret om modet til at træffe de rigtige karrierevalg. Seminaret blev afholdt den 31. maj i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Niels B. Christiansen, topchef i Danfoss, taler ved Beyond Data 16.
  Events

  Her finder du tv og artikler fra konferencen Beyond Data '16 afholdt den 12. maj i samarbejde med Computerworld og Inspari.

 • Her genfinder du præsentationer fra mødet med EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager den 15. april. Mødet blev afholdt i samarbejde med FSR - danske revisorer. Se også webtv med Vestager.

Faste Events

Talent 100 network in 2015

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev
s

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Se alle nyhedsbreve

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere