Events

Kommende events

 • TIRSDAG DEN 31. MAJ

  Kvinder på toppen

  Velkommen til nyt morgenseminar med blandt andre Emilie Stage Tingskou, der tidligere på året opsagde sit job som headhunter og partner - uden at have nyt job på hånden. Holdes i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • TORSDAG DEN 9. JUNI

  Guldimage 2016

  Velkommen til Guldimage 2016, hvor du får highligths fra den årlige analyse af 140 danske virksomheders image. Vær med til at diskutere resultaterne, når Thomas Larsen inviterer fremtrædende direktører på scenen.

 • TORSDAG DEN 27. OKTOBER

  Årets CFO 2016

  I 2012 stiftede Berlingske Business Årets CFO-pris. Formålet var at synliggøre og beskrive den succesfulde Chief Financial Officer – som rollemodel for andre. Vi afslører og fejrer Årets CFO 2016 på en konference den 27. oktober, hvor vi også i år hædrer tre nye CFO-talenter.

 • TIRSDAG DEN 14. JUNI

  De skjulte penge

  Med bogen ”De skjulte penge” er det lykkedes journalisterne Chris Kjær Jessen og Carl Emil Arnfred at afsløre hidtil ukendte netværk mellem politikere og pengemænd. Mød de to forfattere. Få highlights fra bogen og hør inside historien om magthavernes netværk.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Opgør med skattekonkurrencen i EU

  Her genfinder du præsentationer fra mødet med EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager den 15. april. Mødet blev afholdt i samarbejde med FSR - danske revisorer. Se også webtv med Vestager.

 • Årets CMO 2016, Tore Pein Jensen, blev hyldet af sine medarbejder efter prisoverrækkelsen i Berlingske.
  Konference

  Årets CMO

  Læs om de nominerede og vinderen af Årets CMO 2016, Tore Pein Jensen, global CMO i Momondo. Du genfinder også præsentationer fra dagens konference. Næste kåring finder sted i januar 2017.

Faste Events

Talent 100 network in 2015

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Se alle nyhedsbreve

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere