Berlingske Business

Events

Kommende events

 • Intromøde til netværket Berlingske Businesskvinder
  Berlingskes nye netværk

  Savner du et netværk, hvor kvinder hjælper hinanden til at tage ansvaret for deres egen karriere og sigte højt? Velkommen i Berlingske Businesskvinder, hvor du bliver en del af en bred base af professionelle kvinder. Det ultimative mål er at få flere kvinder til tops - til gavn for begge køn.

 • Sanna Suvanto-Harsaa. Hun arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem. Hun er 48 år og sidder i øjeblikket i ni bestyrelser - herhjemme og i udlandet. Så hun er en af de vægtige kvinder i erhvervslivet - sidder bl.a. i bestyrelsen hos SAS og er formand for et stort finsk selskab og et par stykker herhjemme. Hun har i alt ti bestyrelsesposter. Hun er finsk, men har boet i Danmark i mange år - foruden i Sverige, Tyskland og Schweiz.
  TORSDAG DEN 16. MARTS

  Vejen til bestyrelsen går gennem en tung direktionspost. Sådan har det lydt i årevis, men holder præmissen? Kom og få en række gode råd af blandt andre Sanna Suvanto-Harsaae, formand for bl.a. BoConcept og Babysam. Seminaret holdes i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

 • TORSDAG DEN 27. APRIL

  Vær med, når Berlingske og CBS fejrer 100 nye talenter. Det sker ved et stort arrangement med talere, musik og networking. Hør, hvordan det er gået tidligere talenter og mød årets nye.

 • TORSDAG DEN 2. NOVEMBER

  Årets CFO er en anerkendt pris i dansk erhvervsliv, og Berlingske Business glæder sig til igen i 2017 at kåre Årets Chief Financial Officer. Det sker i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, Sampension og SAS Institute.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

Faste Events

Talent 100 network in 2017

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen