Berlingske Business

Events

Kommende events

 • Erhvervslederen Jim Hagemann Snabe sidder i ledelsen af World Economic Forum.
  TORSDAG DEN 26. JANUAR

  Hvad står aller øverst på agendaen hos verdens fremmeste ledere? Det får du et sjældent indblik i, når Jim Hagemann Snabe besøger Berlingske. Det sker umiddelbart efter topmødet i Davos, der hvert år samler stats- og regeringschefer samt toplederne fra de største selskaber i hele verden.

 • Sanna Suvanto-Harsaa. Hun arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem. Hun er 48 år og sidder i øjeblikket i ni bestyrelser - herhjemme og i udlandet. Så hun er en af de vægtige kvinder i erhvervslivet - sidder bl.a. i bestyrelsen hos SAS og er formand for et stort finsk selskab og et par stykker herhjemme. Hun har i alt ti bestyrelsesposter. Hun er finsk, men har boet i Danmark i mange år - foruden i Sverige, Tyskland og Schweiz.
  TORSDAG DEN 16. MARTS

  Vejen til bestyrelsen går gennem en tung direktionspost. Sådan har det lydt i årevis, men holder præmissen? Kom og få en række gode råd af blandt andre Sanna Suvanto-Harsaae, formand for bl.a. BoConcept og Babysam. Seminaret holdes i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

 • TORSDAG DEN 27. APRIL

  Vær med, når Berlingske og CBS fejrer 100 nye talenter. Det sker ved et stort arrangement med talere, musik og networking. Hør, hvordan det er gået tidligere talenter og mød årets nye.

 • TORSDAG DEN 2. NOVEMBER

  Årets CFO er en anerkendt pris i dansk erhvervsliv, og Berlingske Business glæder sig til igen i 2017 at kåre Årets Chief Financial Officer. Det sker i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, Sampension og SAS Institute.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • SEMINAR

  Her genfinder du præsentationerne fra seminaret om nye digitale løsninger og modeller for kunderelationer i detailbranchen. Seminaret blev afholdt i samarbejde med CBS.

 • EVENTS

  Her finder du artikler, TV og præsentationer fra Årets CFO 2016 afholdt den 27. oktober i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, SAS Institute og Sampension.

 • EVENTS

  Her finder du præsentationer fra konferencen "Compliance Agenda 2016", som blev afholdt torsdag den 29. september hos Berlingske. Konferencen blev afholdt i samarbejde med Deloitte.

 • EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra mødet "Sådan leder du med succes i Kina", hvor Humphrey Lau besøgte Berlingske. Arrangementet blev holdt i samarbejde med Gyldendal Business den 14. september 2016.

 • EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra konferencen "Business i Afrika" holdt i samarbejde med EKF, IFU og Væksthus Hovedstadsregionen den 20. august 2016.

 • Anja Monrad , topchef for Dell i Central- og Østeuropa taler til "kvinder på toppen" i Berlingskes konferencesal.
  EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet "Kvinder på toppen" afholdt den 30. august 2016 i samarbejde med Deloitte og Sampension.

Faste Events

Talent 100 network in 2017

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen