Events

Kommende events

 • KÅRING

  Hvem skal være Årets CMO 2016?

  Hvad kendetegner den succesfulde Chief Marketing Officer i 2016? Er du selv kandidat, eller ønsker du at indstille en anden kandidat til Årets CMO 2016, så gør det her. Læs også om kriterier og metode.

 • KONFERENCE

  Business Disrupt 2015

  Virksomheder som AirBnB, Uber, Lyft og Relayrides har med datadrevne løsninger, mobil- og cloudteknologi formået at udfordre hele brancher - og at vokse næsten eksponentielt på tværs af landegrænser. Hør, hvordan Torben Ruberg, Group CIO i Falck, har taget udfordringen op. Er du klar?

 • KONFERENCE

  Virker jeres kundeklub?

  Det vrimler med loyalitetsklubber og bonuskort, men hvordan virker de på forbrugerne? Få svaret på stor konference, hvor CBS offentliggør resultaterne af et omfattende forskningsprojekt baseret på 275.000 danske klubmedlemmer. Få eksempler fra ind -og udland, mød aktørerne og hør, hvad du kan lære af de bedste.

 • Seminar

  Fra powerpoint til handling

  Det, der skabte succesen af i dag er sjældent det samme, som det, der kan skabe succesen i morgen, så eksekveringsevne er en dynamisk størrelse, som skal tunes ind og trimmes til den aktuelle strategi. Hør hvordan på dette seminar med oplæg fra bl.a. partner i Flensby & Partners International A/S Lisbet Thyge Frandsen.

 • KONFERENCE

  Årets CFO 2015

  Hvad kendetegner den succesfulde Chief Financial Officer? Få svaret, når Berlingske Business, KPMG, SAS Institute og Sampension inviterer til konference og kåring af Årets CFO 2015. Mød blandt andre Heine Dalsgaard, CFO i ISS, og vinder i 2014.

 • SEMINAR:

  Businesskvinder

  Deltag i fjerde og sidste møde om kvinders vej til topledelse den 24. november. Mød bl.a. Lars Fruergaard Jørgensen, koncerndirektør i Novo Nordisk med ansvar for medarbejder- og organisationsudvikling, diversitet samt kønsdiversitet på ledelsesniveau.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Anne-Lykke Mau, Corporate Compliance Officer i KMD.

  Compliance Agenda 2015

  Her finder du artikler og præsentationer fra Compliance Agenda 2015 afholdt hos Berlingske den 29. september. Konferencen blev holdt i et samarbejde mellem Deloitte og Berlingske Business.

 • Marianne Granhøj, partner hos Kromann Reumert.

  I pipeline til et topjob

  Her finder du artikler, tv og præsentationer fra seminaret "Businesskvinder - fra leder til topleder" afholdt hos Berlingske den 1. september i samarbejde med Sampension.

 • Events

  Data driven marketing

  Her genfinder du præsentationer fra Sydbank, Imerco og TDC. Konferencen blev afholdt den 27. august hos Berlingske i samarbejde med med Agillic og SAS Institute.

 • Beyond data '15

  Her finder du artikler og tv fra konferencen Beyond data '15 afholdt den 27. maj i et samarbejde mellem Berlingske Media, Computerworld og Inspari.

 • What it Takes

  Topmøde med Alastair Campbell afholdt den 12. maj i samarbejde med Kreativitet & Kommunikation. Her finder du tv og artikler i forbindelse med topmødet.

Faste Events

Talent 100 network in 2015

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Revisor-topmødet, Årets CFO og Talen 100-konferencen.

Business Events bygger på partnerskaber og stærke kunderelationer.

Som partner opnår man flere fordele ved at samarbejde med Berlingske end andre mediehuse, fordi vi supplerer eventsamarbejdet med en bred vifte af kommercielle tilbud.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Se alle nyhedsbreve

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere