Business

Events

Kommende events

 • TIRSDAG DEN 22. NOVEMBER

  Velkommen til seminar om loyalitets app’en, der kan være svaret på et af detailhandles store udfordringer: At møde kunderne med relevante tilbud i realtid. Seminaret holdes i samarbejde med CBS.

 • KÅRING

  Kender du en marketingansvarlig, der har skabt resultater ud over det sædvanlige? Her kan du indstille kandidater til Årets Chief Marketing Officer 2017. Der er deadline tirsdag den 25. oktober.

 • TIRSDAG DEN 29. NOVEMBER

  Berlingske kårer igen i år Årets dansker, men vi har brug for din hjælp til at finde kandidater. Prisen overrækkes ved et festligt arrangement, hvor du møder de ti, der har fået flest stemmer.

 • Anders Colding Friis, CEO i Pandora.
  TORSDAG DEN 27. OKTOBER

  Vær med til at fejre Årets CFO 2016. Mød topcheferne i to af Danmarks mest succesfulde børsnoterede virksomheder, Anders Colding Friis, CEO i Pandora, og Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • EVENTS

  Her finder du præsentationer fra konferencen "Compliance Agenda 2016", som blev afholdt torsdag den 29. september hos Berlingske. Konferencen blev afholdt i samarbejde med Deloitte.

 • EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra mødet "Sådan leder du med succes i Kina", hvor Humphrey Lau besøgte Berlingske. Arrangementet blev holdt i samarbejde med Gyldendal Business den 14. september 2016.

 • EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra konferencen "Business i Afrika" holdt i samarbejde med EKF, IFU og Væksthus Hovedstadsregionen den 20. august 2016.

 • Anja Monrad , topchef for Dell i Central- og Østeuropa taler til "kvinder på toppen" i Berlingskes konferencesal.
  EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet "Kvinder på toppen" afholdt den 30. august 2016 i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Jakob Riis, koncerndirektør for Global Marketing og Medical Affairs i Novo Nordisk, modtager prisen for bedste image i 2016.
  Events

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet om image afholdt den 9. juni. Mødet blev holdt i samarbejde med IFO - Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Ida Auken, MF Radikale, talte ved morgenmøde "kvinder på toppen" på Berlingske.

  Her finder du artikler og tv fra morgenseminaret om modet til at træffe de rigtige karrierevalg. Seminaret blev afholdt den 31. maj i samarbejde med Deloitte og Sampension.

Faste Events

Talent 100 network in 2016

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere