Events

Kommende events

 • KÅRING

  Kender du en marketingansvarlig, der har skabt resultater ud over det sædvanlige? Her kan du indstille kandidater til Årets Chief Marketing Officer 2017. Der er deadline tirsdag den 25. oktober.

 • TORSDAG DEN 29. SEPTEMBER

  Har din virksomhed et værn mod svindel, bestikkelse eller lyssky underleverandører? Velkommen til konference med oplæg af bl.a. Ulrik Jarlov, Head of Compliance i DONG Energy.

 • 30. SEPTEMBER

  Det er en af de mest bizarre valgkampe, der er set i mange år. De to kandidater er begge topscorere i upopularitet, men en af dem bliver præsident. Velkommen til morgenmøde om præsidentvalkampen.

 • Anders Colding Friis, CEO i Pandora.
  TORSDAG DEN 27. OKTOBER

  Vær med til at fejre Årets CFO 2016. Mød topcheferne i to af Danmarks mest succesfulde børsnoterede virksomheder, Anders Colding Friis, CEO i Pandora, og Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

 • TIRSDAG DEN 8. NOVEMBER

  Velkommen til morgenmøde om kvinder på toppen. Mød Camilla Andersen, topspiller på landsholdet, OL-guldvinder og nu partner i Travel Sense. Holdes i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • ONSDAG 5. OKTOBER

  Behovet for kvalitetsmedier som Berlingske har aldrig været større. Derfor har vi netop lanceret ny papiravis, og derfor vil vi revolutionere den digitale journalistik. Giv din egen mening til kende på dette gå-hjem-møde.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra mødet "Sådan leder du med succes i Kina", hvor Humphrey Lau besøgte Berlingske. Arrangementet blev holdt i samarbejde med Gyldendal Business den 14. september 2016.

 • EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra konferencen "Business i Afrika" holdt i samarbejde med EKF, IFU og Væksthus Hovedstadsregionen den 20. august 2016.

 • Anja Monrad , topchef for Dell i Central- og Østeuropa taler til "kvinder på toppen" i Berlingskes konferencesal.
  EVENTS

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet "Kvinder på toppen" afholdt den 30. august 2016 i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Jakob Riis, koncerndirektør for Global Marketing og Medical Affairs i Novo Nordisk, modtager prisen for bedste image i 2016.
  Events

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet om image afholdt den 9. juni. Mødet blev holdt i samarbejde med IFO - Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Ida Auken, MF Radikale, talte ved morgenmøde "kvinder på toppen" på Berlingske.

  Her finder du artikler og tv fra morgenseminaret om modet til at træffe de rigtige karrierevalg. Seminaret blev afholdt den 31. maj i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Niels B. Christiansen, topchef i Danfoss, taler ved Beyond Data 16.
  Events

  Her finder du tv og artikler fra konferencen Beyond Data '16 afholdt den 12. maj i samarbejde med Computerworld og Inspari.

Faste Events

Talent 100 network in 2016

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere