Berlingske Business

Events

Kommende events

 • Niels B. Christiansen, formand for Digitalt Vækstpanel og koncernchef i Danfoss. (Foto: © Uffe Weng/Scanpix 2017)
  TORSDAG 1. JUNI

  Få et enestående indblik i anbefalingerne fra Digitalt Vækstpanel, når Niels B. Christiansen, formand for panelet, besøger Berlingske. Hør om de muligheder, der kan forbedre vores liv og gøre os rigere - og som rækker langt ud over virksomhedernes bundlinjer.

 • ONSDAG DEN 31. MAJ

  Vær med, når Berlingske Business i samarbejde med PwC og en række lokale partnere inviterer Danmarks fremmeste ledere og eksperter til morgenmøder om topledernes nye dagsorden.På maj-mødet giver vi ordet til Thomas Woldbye, adm. direktør i Københavns Lufthavne.

 • FREDAG DEN 16. JUNI

  Vær med, når Berlingske Business i samarbejde med PwC og en række lokale partnere inviterer Danmarks fremmeste ledere og eksperter til morgenmøder om topledernes nye dagsorden. På juni-mødet giver vi ordet til Anders Dam, ordførende direktør for Jyske Bank.

 • TIRSDAG 29. AUGUST

  Kom og vær med når Berlingske holder morgenseminar for kvinder på toppen. Denne gang kan du møde Sheela Maini Søgaard og høre om hendes succes som CEO for Danmarks globale arkitektfirma Bjarke Ingels Group, BIG, der åbnede kontor i New York i 2013. . Mødet holdes i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Her finder du dagens præsentationer fra morgenmødet om vejen til en karriere i udlandet. Mødet blev afholdt 8. maj hos Deloitte i samarbejde med Gorrissen Federspiel og Sampension.

 • Her finder du præsentationer fra seminariet 'Strategy Execution' med Jeroen de Flander, der blev afholdt 2. maj i samarbejde med Blue Note Consultants.

 • Her finder du præsentationer fra morgenseminariet om vejen til bestyrelsen. Seminariet blev afholdt d. 16 marts i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

 • EVENTS

  Her finder du artikler, TV og præsentationer fra Årets CFO 2016 afholdt den 27. oktober i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, SAS Institute og Sampension.

 • SEMINAR

  Her genfinder du præsentationerne fra seminaret om nye digitale løsninger og modeller for kunderelationer i detailbranchen. Seminaret blev afholdt i samarbejde med CBS.

Faste Events

Talent 100 network in 2017

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen