Events

Kommende events

 • skal friskrabes JESPER BUCH
  Tirsdag den 3. maj

  Talent 100 - 2016

  Hvor stor betydning har det at blive udnævnt til talent? Få svaret, når Berlingske og Audi igen i år fejrer de 100 nye talenter. Hør, hvordan det er gået tidligere talenter og få et enestående indblik i eventyret bag Just Eat.

 • TIRSDAG DEN 31. MAJ

  Kvinder på toppen

  Velkommen til nyt morgenseminar med blandt andre Emilie Stage Tingskou, der tidligere på året opsagde sit job som headhunter og partner - uden at have nyt job på hånden. Holdes i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Torsdag den 12. maj

  Beyond Data 16

  Frem med ideerne og op med innovationen, kvaliteten og nye produkter. Hør hvordan på Beyond Data 16. Blandt keynotes er Niels B. Christiansen, CEO i Danfoss.

 • NY DATO: Fredag den 20. maj

  Smarter Board Decisions

  Vær med, når Bestyrelsesforeningen får prominent besøg af Harvard professor Cass R. Sunstein, forfatter til 50 bøger og rådgiver for præsident Obama. Hør hans bud på, hvordan bestyrelser træffer bedre beslutninger.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Opgør med skattekonkurrencen i EU

  Her genfinder du præsentationer fra mødet med EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager den 15. april. Mødet blev afholdt i samarbejde med FSR - danske revisorer. Se også webtv med Vestager.

 • Årets CMO 2016, Tore Pein Jensen, blev hyldet af sine medarbejder efter prisoverrækkelsen i Berlingske.
  Konference

  Årets CMO

  Læs om de nominerede og vinderen af Årets CMO 2016, Tore Pein Jensen, global CMO i Momondo. Du genfinder også præsentationer fra dagens konference. Næste kåring finder sted i januar 2017.

Faste Events

Talent 100 network in 2015

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Se alle nyhedsbreve

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere