Events

Kommende events

 • Caroline Stephens, kampagneleder for Brexit.
  ONSDAG DEN 9. SEPTEMBER

  Hendes mission er lykkedes, men hvad er næste skridt? Mød Caroline Stephens, der spillede en unik rolle i Brexit-afstemningen. Hvordan tilfredsstiller premierminister Theresa May de vælgere, der stemte nej?

 • ONSDAG DEN 14. SEPTEMBER

  ”Slå den røde dronning”. Det er titlen på ny bog af Humphrey Lau, CEO for Kina og Group Senior Vice President i Grundfos. Mød ham på Berlingske og hør, hvad der skal til for at drive succesfuld forretning i Kina. Fra strategi, over ledelse til marketing.

 • TIRSDAG DEN 13. SEPTEMBER

  Vær med, når Martin Lindstrøm, international anerkendt brandguru, igen besøger Danmark. Lindstrøm tager afsæt i sin seneste bog ”Small Data”, hvor han viser, at vi i en verden styret af data er nødt til at fokusere på data om menneskelig adfærd.

 • TORSDAG DEN 29. SEPTEMBER

  Har din virksomhed et værn mod svindel, bestikkelse eller lyssky underleverandører? Velkommen til Compliance Agenda 2016 med oplæg af bl.a. Morten Niels Jakobsen, chef for bagmandspolitiet.

 • 30. SEPTEMBER

  Det er en af de mest bizarre valgkampe, der er set i mange år. De to kandidater er begge topscorere i upopularitet, men en af dem bliver præsident. Velkommen til morgenmøde om præsidentvalkampen.

 • Anders Colding Friis, CEO i Pandora.
  TORSDAG DEN 27. OKTOBER

  Vær med til at fejre Årets CFO 2016. Mød topcheferne i to af Danmarks mest succesfulde børsnoterede virksomheder, Anders Colding Friis, CEO i Pandora, og Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Jakob Riis, koncerndirektør for Global Marketing og Medical Affairs i Novo Nordisk, modtager prisen for bedste image i 2016.
  Events

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet om image afholdt den 9. juni. Mødet blev holdt i samarbejde med IFO - Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Ida Auken, MF Radikale, talte ved morgenmøde "kvinder på toppen" på Berlingske.

  Her finder du artikler og tv fra morgenseminaret om modet til at træffe de rigtige karrierevalg. Seminaret blev afholdt den 31. maj i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Niels B. Christiansen, topchef i Danfoss, taler ved Beyond Data 16.
  Events

  Her finder du tv og artikler fra konferencen Beyond Data '16 afholdt den 12. maj i samarbejde med Computerworld og Inspari.

 • Her genfinder du præsentationer fra mødet med EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager den 15. april. Mødet blev afholdt i samarbejde med FSR - danske revisorer. Se også webtv med Vestager.

Faste Events

Talent 100 network in 2016

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere