Events

Kommende events

 • KÅRING

  Hvem skal være Årets CMO 2016?

  Hvad kendetegner den succesfulde Chief Marketing Officer i 2016? Er du selv kandidat, eller ønsker du at indstille en anden kandidat til Årets CMO 2016, så gør det her. Læs også om kriterier og metode.

 • KONFERENCE:

  Innovation Day 2015

  Alle virksomheder kan blive digitale - også selv om de er født fysiske. Airbnb, Alibaba og Uber har på kort tid sat nye standarder med helt nye forretningsmodeller. På Innovation Day 2015, ...

 • Seminar

  Effektiv eksekvering

  Det, der skabte succesen af i dag er sjældent det samme, som det, der kan skabe succesen i morgen, så eksekveringsevne er en dynamisk størrelse, som skal tunes ind og trimmes til den aktuelle strategi. Hør hvordan på dette seminar med oplæg fra bl.a. partner i Flensby & Partners International A/S Lisbet Thyge Frandsen.

 • KONFERENCE

  Compliance Agenda 2015

  Compliance-kravene øger presset på bestyrelse og direktion, så hvordan fastholder din virksomhed sin brandværdi og license to operate - vel at mærke uden at tabe penge? Konference i samarbejde med Deloitte.

 • AWARD-SHOW

  Årets CFO 2015

  Hvad kendetegner den succesfulde Chief Financial Officer? Få svaret, når Berlingske Business, KPMG, SAS Institute og Sampension inviterer til konference og kåring af Årets CFO 2015. Mød blandt andre Heine Dalsgaard, CFO i ISS, og vinder i 2014.

 • SEMINAR:

  Businesskvinder

  Deltag i fjerde og sidste møde om kvinders vej til topledelse den 24. november. Mød bl.a. Lars Fruergaard Jørgensen, koncerndirektør i Novo Nordisk med ansvar for medarbejder- og organisationsudvikling, diversitet samt kønsdiversitet på ledelsesniveau.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Marianne Granhøj, partner hos Kromann Reumert.

  I pipeline til et topjob

  Her finder du artikler, tv og præsentationer fra seminaret "Businesskvinder - fra leder til topleder" afholdt hos Berlingske den 1. september i samarbejde med Sampension.

 • Events

  Data driven marketing

  Her genfinder du præsentationer fra Sydbank, Imerco og TDC. Konferencen blev afholdt den 27. august hos Berlingske i samarbejde med med Agillic og SAS Institute.

 • Beyond data '15

  Her finder du artikler og tv fra konferencen Beyond data '15 afholdt den 27. maj i et samarbejde mellem Berlingske Media, Computerworld og Inspari.

 • What it Takes

  Topmøde med Alastair Campbell afholdt den 12. maj i samarbejde med Kreativitet & Kommunikation. Her finder du tv og artikler i forbindelse med topmødet.

Faste Events

Talent 100 network in 2015

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Revisor-topmødet, Årets CFO og Talen 100-konferencen.

Business Events bygger på partnerskaber og stærke kunderelationer.

Som partner opnår man flere fordele ved at samarbejde med Berlingske end andre mediehuse, fordi vi supplerer eventsamarbejdet med en bred vifte af kommercielle tilbud.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Se alle nyhedsbreve

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere