Events

Kommende events

 • TIRSDAG DEN 30. AUGUST

  Afrika er under forvandling. Kontinentet rummer i dag nogle af verdens hurtigst voksende økonomier, og flere danske virksomheder har allerede etableret sig i et eller flere Afrikanske lande. Men hvad skal der til for at drive forretning i Afrika?

 • TIRSDAG DEN 30. AUGUST

  Velkommen til nyt morgenmøde i samarbejde med Deloitte og Sampension. Hør Laura Nelson Marusic, advokat hos Kromann Reumert, og Cecilia Bonefeld-Dahl, administrerende direktør i GlobIT, fortælle om deres ambitioner, karrierevalg og fravalg.

 • TORSDAG DEN 29. SEPTEMBER

  Har din virksomhed et globalt compliance-beredskab som værn mod svindel, bestikkelse eller lyssky underleverandører? Velkommen til konference med oplæg af bl.a. Morten Niels Jakobsen, chef for bagmandspolitiet.

 • TORSDAG DEN 27. OKTOBER

  I 2012 stiftede Berlingske Business Årets CFO-pris. Formålet var at synliggøre og beskrive den succesfulde Chief Financial Officer – som rollemodel for andre. Vær med til at fejre Årets CFO 2016 på stor konference med oplæg af bl.a. Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

 • Jakob Riis, koncerndirektør for Global Marketing og Medical Affairs i Novo Nordisk, modtager prisen for bedste image i 2016.
  Events

  Her finder du artikler og præsentationer fra morgenmødet om image afholdt den 9. juni. Mødet blev holdt i samarbejde med IFO - Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Ida Auken, MF Radikale, talte ved morgenmøde "kvinder på toppen" på Berlingske.

  Her finder du artikler og tv fra morgenseminaret om modet til at træffe de rigtige karrierevalg. Seminaret blev afholdt den 31. maj i samarbejde med Deloitte og Sampension.

 • Niels B. Christiansen, topchef i Danfoss, taler ved Beyond Data 16.
  Events

  Her finder du tv og artikler fra konferencen Beyond Data '16 afholdt den 12. maj i samarbejde med Computerworld og Inspari.

 • Her genfinder du præsentationer fra mødet med EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager den 15. april. Mødet blev afholdt i samarbejde med FSR - danske revisorer. Se også webtv med Vestager.

Faste Events

Talent 100 network in 2016

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere