Berlingske Business

Events

Kommende events

 • ONSDAG DEN 26. APRIL

  Vær med, når Berlingske Business i samarbejde med PwC og en række lokale partnere inviterer Danmarks fremmeste ledere og eksperter til morgenmøder om topledernes nye dagsorden. På april-mødet giver vi ordet til Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR.

 • TORSDAG DEN 27. APRIL

  Vær med, når Berlingske og CBS fejrer 100 nye talenter. Det sker ved et stort arrangement med talere, musik og networking. Hør, hvordan det er gået tidligere talenter og mød årets nye.

 • TIRSDAG DEN 2. MAJ

  Strategy Execution in times of Uncertainty. Det er overskriften på dette morgenseminar, hvor du møder en af verdens førende eksperter i strategieksekvering. Kom og hør Professor Jeroen De Flander, som er grundlægger af The Institute for Strategy Execution. Seminaret holdes i samarbejde med Blue Note Consultants.

 • MANDAG DEN 8. MAJ

  Drømmer du også om en topstilling i udlandet? Kom og vær med når Berlingske holder morgenseminar for kvinder på toppen. Denne gang handler seminariet om succes og karriere i udlandet. Mødet holdes i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

TV fra Business Events Se alle

Afholdte events

Faste Events

Talent 100 network in 2017

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen