Del : SMS

TKD mindsker underskud markant

tkd
Foto:

TK Development fik reduceret sit underskud i tredje kvartal og for de første ni måneder af i år ganske betragteligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tredje kvartal isoleret set er der tale om et underskud før skat på 10,8 mio. kr. mod 286,6 mio. kr. i tredje kvartal året før. I de første ni måneder er underskuddet før skat godt 35 mio. kr. mod et underskud på 326,4 mio. kr. før skat i samme periode sidste år. Ser man kun på de fortsættende aktiviteter realiserede TKD i de første ni måneder 2013/14 et resultat før skat af de fortsættende aktiviteter på negative 21,6 mio. mod et underskud på 292,7 mio. for samme periode 2012/13.

Resultaterne blev opnået på baggrund af en omsætning, der i ni månedersperioden steg til 285,5 mio. kr. fra 204,0 mio. kr. i samme periode af regnskabsåret 2012/2013. I kvartalet faldt omsætningen til 66,7 mio. kr. fra 74,7 mio. kr.

tkd

Ledelsen vurderer, at markedsforholdene for koncernen er i bedring.

- Der er dog en større usikkerhed på koncernens markeder end sædvanligt i denne fase af konjunkturforløbet, hvor den økonomiske vækst er i bedring. Dette medfører en vis usikkerhed på ejendomsmarkederne og fortsat lange beslutningsprocesser hos både investorer, lejere og finansieringskilder i de enkelte lande, skriver selskabet.

TKD fastholder forventningerne til regnskabsåret 2013/2014. Selskabet venter dermed fortsat et positivt resultat før skat af de fortsættende aktiviteter.

/ritzau/FINANS

sdfdsafasd

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere