Del : SMS SMS SMS
Business

Nu begynder slaget om Grøndalsvænge

BM
Billedtekst
Tilhørende sad tålmodigt og ventede på, at sagen om Grøndalsvænge kom på dagsordenen. Foto: David Leth Williams
BM
Billedtekst
Jakob Haugaard (S) stiller forslag om løsning for Grøndalsvænge. Foto: David Leth Williams
BM
Billedtekst
Morten Kabel (EL) til møde i Kbh Borgerrepræsentation om et kompromis i sagen om balladen om Grøndalsvænge. Foto: David Leth Williams
BM
Billedtekst
Jacob Næsager (K) til møde i Kbh Borgerrepræsentation om et kompromis i sagen om balladen om Grøndalsvænge. Foto: David Leth Williams
BM
Billedtekst
Møde i Kbh Borgerrepræsentation om et kompromis i sagen om balladen om Grøndalsvænge. Foto: David Leth Williams
SMS SMS SMS

Et flertal blandt Københavns politikere afviste torsdag aften at ophæve den klausul, der begrænser værdien af grundene i andelsforeningen Grøndalsvænge.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle