Del : SMS SMS SMS
Business

Kødbyen åbner portene igen

Efter at der er fundet en løsning på et afgørende miljøspørgsmål, kan Københavns Ejendomme genoptage udlejningen i Kødbyen. Foto: Torben Christensen
SMS SMS SMS

Problemerne med et køleanlæg er blevet løst, så Københavns Ejendomme atter kan tage lejere ind. Men alle andre problemer består. Der er stor interesse for området, men lejerne skal imødese en del besvær, uden at de slipper billigere af den grund. Samtidig ærgrer specialisterne sig over spildt potentiale.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle