Del : SMS

Ingeniører ser mod udlandet for tykkere ordrebøger

Metrobyggeri Cityringen
Arbejdet med udbygningen af den københavnske metro bliver udført af folk fra hele verden. Ingeniører og mekanikere kommer bl.a. fra Italien, Irland, Tyskland, Polen og Grækenland. Henrik Garver fra FRI ser meget gerne, at det bliver lettere at importere arbejdskraft til Danmark - også ikke EU-borgere. Foto:

Det er efterhånden længe siden, at de rådgivende ingeniører i Danmark talte om økonomisk krise. På tværs af branchen er der konstant vækst, viser en ny brancheanalyse fra Berlingske Research. Årsagen er både private og offentlige projekter, og samtidig ventes en fortsat øget internationalisering.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere