Del : SMS SMS SMS
Business

FIH holdt fast i nødlidende ejendomskunder

FIH Erhvervsbank kastede sig ud i nye ejendomsbelåninger med tvivlsom sikkerhed blot få måneder efter, at staten var ilet den kriseramte bank til hjælp.
SMS SMS SMS

Blot et halvt år efter, at staten gennem pakke 5 havde garanteret for ca. 15 mia. kr. ejendomslån i den kriseramte FIH Erhvervsbank, afviste denne selv et tilbud fra en nødlidende ejendomskunde om at indfri et lån.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle