Del :

Skatteregler hæmmer ingeniørhuse

Danmarks største ingeniørkoncern, Rambøll - her et glimt af hovedsædet i Ørestad - voksede i 2010, men røg tre pladser ned ad listen over de største byggerådgivere i Europa. Lavere skat, enklere skatteregler og flere udbud vil hjælpe de hjemlige firmaer i konkurrencen, siger brancheforeningen. Foto: Pressefoto fra Rambøll.

De største ingeniørfirmaer bliver overhalet af udenlandske konkurrenter. Det skyldes høj skat og bøvlede skatteregler, siger branchen.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle