Del : SMS

Pensionskasser sælger privathospital

Gyngemosen_business
Danmarks Radios TV-Byen i Gyngemosen, Søborg. Foto:

To pensionskasser har solgt ejendommen, der huser privathospitalet Hamlets hovedafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen
PFA Pension og Danica Pension har solgt den 10.000 kvadratmeter store sygehusbygning på Gyngemose Parkvej 64-72 i den gamle TV-by i Søborg i Københavns nordvestlige udkant.

Bygningen huser privathospitalet Hamlet, som blev åbnet i midten af 1990erne med flere fonde og pensionsselskaber i ejerkredsen. Selve Hamlet blev sidste år overtaget af den svenske sundheds- og omsorgskoncern Aleris, og nu er bygningerne solgt - ifølge den tilkoblede mægler DTZ til en "udenlandsk baseret investor".

"Investorerne anskuer i højere og højere grad de nordiske lande som sikker havn på grund af den stabile økonomi i forhold til det øvrige Europa. Sverige har hidtil været den største aftager af de udenlandske investorer, men efterhånden begynder en del investorer at vende blikket mod Danmark, hvor afkastene ikke er lige så lave og renterne ikke er lige så høje,” siger Henrik Lyngskjold, direktør og seniorpartner hos DTZ.

Aleris Hamlet - det nye navn for de danske, men svenskejede privathospitaler - har flyttet Frederiksberg-afdelingen til Søborg og har derudover fire jyske afdelinger.Generelt har privathospitalerne en svær tid med finanskrisen og med en SRSF-regering, der ser mere kritisk på privat behandling end den forrige VK-regering.

pix-Operation


0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere