Del : SMS

MT Højgaard skal bygge jysk sygehus

Jernbanebroen Aalborg
Der er tale om et byggeri i otte etager, som er anden etape af sygehusbyggeriet. MT Højgaard står også for byggeriets første etape, råhuset. Det samlede hospitalsbyggeri bliver på 223.000 kvadratmeter, som opføres i tilknytning til det eksisterende universitetshospital i Skejby nord for Århus, som i forvejen er på 157.000 kvadratmeter. Det samlede byggeri ventets afsluttet i 2019 Foto:

Anden etape af Det nye Universitetshospital i Aarhus er på 34.000 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver entreprenørselskabet MT Højgaard, der kommer til at opføre knapt 34.000 kvadratmeter behandlings- og sengebyggeri i forbindelse med Det nye Universitetshospital i Aarhus. Projektet har en værdi på 270 mio. kr., og det skal stå klart i august 2015.

Det meddeler Monberg & Thorsen, som er den ene af entreprenørselskabets ejere med en andel på 46 pct. Den anden ejer er Højgaard Holding med en andel på 56 pct.

Der er tale om et byggeri i otte etager, som er anden etape af sygehusbyggeriet. MT Højgaard står også for byggeriets første etape, råhuset. Det samlede hospitalsbyggeri bliver på 223.000 kvadratmeter, som opføres i tilknytning til det eksisterende universitetshospital i Skejby nord for Århus, som i forvejen er på 157.000 kvadratmeter. Det samlede byggeri ventets afsluttet i 2019

MT Højgaard meddelte tidligere mandag, at selskabet har vundet et projekt på opførelse af en skole og multihal i Norge. Det projekt har en samlet værdi af ca. 300 mio. kr.

Begge projekter ventes underskrevet, når de sædvanlige udbudsaktiviteter er tilendebragt, fortæller MT Højgaard. Og begge projekter ventes at få en positiv betydning for omsætning og resultat i opførelsesperioden. Men aftalerne ændrer dog ikke selskabets forventninger til den økonomiske udvikling i 2013.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere