Del : SMS SMS SMS
Business

Frederiksbergs Klondike forvandlet til ny bydel

På mandag rykker de første lejere ind i kontorerne på Company House, ejet af pensionskassen PKA. Komplekset på knap 250.000 kvadratmeter får også butikker, en del med direkte adgang fra Flintholm Station
SMS SMS SMS

Revykvarteret ved Flintholm Station er tæt på at være fuldt udbygget. Det førhen triste område med gasbeholdere, genbrugsplads og slidte industribygninger er afløst af milliardbyggeri med kontorer, butikker og boliger.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle