Del : SMS

Bella Centers skæbne afgøres mellem jul og nytår

pix-bella
det er stadig uvist, hvad fremtiden bringer for Bella Center og Sky Hotel Comwel. Foto:

To kamphaner slås om at købe sig ind i konferencecenteret Bella Center - afgørelsen kan falde på ekstraordinær generalforsamling.

Artiklen fortsætter under annoncen
Mellem jul og nytår sætter ejerkredsen bag Bella Center sig sammen for at beslutte, om de skal lukke en ny ejer ind i magtcirklen.

Ifølge Børsen er der indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor ejerne skal beslutte sig for, om den pakistansk-islandske investeringsgruppe Solestra Capital skal have lov til at købe sig ind i centret mod et kapitalindskud på 150 millioner kroner.

Intet er dog sikkert endnu. Til den ekstraordinære generalforsamling i slutningen af september stemte ejendomsmatadoren Michael Kaa Andersen imod forslaget, hvilket var udslagsgivende, da han sidder på 35 procent af aktierne i Bella Center. Begrundelsen var, at der var mulighed for, at en anden byder ville melde sig på banen.

Og det var netop, hvad der skete. Den internationale hotel- og ejendomsinvestorgruppe Jesta Group kom på banen med et andet bud. Solestra Capital Partners skulle nu ifølge Børsen have matchet Jesta Groups pris, og det er derfor, at ejerne af Bella Center sætter sig sammen mellem jul og nytår.

Ved den nye ekstraordinære generalforsamling er Michael Kaa Andersen dog taget ud af ligningen.

Ejendomsmatadoren har pantsat sin ejerandel i Bella Center hos FIH Erhvervsbank, og det er den, der får lov at træffe afgørelsen i slutningen af december. Ifølge Børsen betyder det, at flertallet for aktieudvidelsen formodentligt er sikret.

Der er dog stadig muligheden for, at Jesta Group intensiverer budkrigen og lægger et nyt tal på bordet.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere