Del : SMS SMS SMS
Business

Danmarks Rigeste 2013

Danmarks rigeste har selv tjent deres penge
Danmarks rigeste 2013

Danmarks rigeste har selv tjent deres penge

De fleste af de 100 rigeste danskere er iværksættere, der har skabt et livsværk på en generation ved dygtighed, flid og held. 13 af den type entreprenører stormer ind på Berlingske Business Magasins liste over Danmarks 100 rigeste 2013. Kirk Kristiansens Lego-arvtagere er undtagelsen, der bekræfter reglen.

Her er Danmarks største formuer skabt

Sådan læser du kortet
Kortet viser, hvor Danmarks rigeste har skabt deres formuer. Der er ikke tale om nøjagtige adresser, men alene om placering ud fra bynavne, som giver et indtryk, hvor i landet formuerne er blevet til. Klik på de blå markører for at læse mere om den enkelte formue.

PrintSend
De sejeste står tilbage efter krisen

De sejeste står tilbage efter krisen

Listen over landets 100 rigeste er præget af erhvervsfolk, der har skabt deres formue ud af ingenting, og som de seneste kriseår har været i stand til at navigere deres virksomheder gennem ualmindeligt vanskelige forhold.

De 14 der ikke klarede listen 2013

Politisk pagt truer verdens rigeste

Politisk pagt truer verdens rigeste

Fundamentet under verdens rigeste mand, Carlos Slim, slår revner i takt med, at Mexicos nye reformivrige præsident gør klar til at bryde monopoltilstandene i det latinamerikanske land.

»Vores rigdom er den daglige arbejdsglæde«

»Vores rigdom er den daglige arbejdsglæde«

Familien Gjørup har gjort Top-Toy til en af Nordens meste succesrige detailhandelskoncerner. Kun overgået af Ikea, Bestseller og Jysk. Koncernen, der står bag BR Legetøj, er skabt ved købmandskab, fremsyn, flid og sammenhold. Og sådan skal det blive ved, selv om kapitalfonde har fristet familien med store summer.

Flyvende milliardær
Danmarks rigeste 2013

Flyvende milliardær

Otte år gammel mistede Martin Møller Nielsen sin far, der var passioneret svæveflyver. Drengen bevarede en tæt kontakt til flyvermiljøet og er i dag eneejer og bestyrelsesformand i NAC, verdens største individuelt ejede udlejer af fly, med hovedbase i Billund.

Danmarks rigeste: Sådan har vi gjort

Danmarks rigeste: Sådan har vi gjort

Udgangspunktet for formueopgørelsen i listen over Danmarks 100 rigeste er, hvad aktiverne er værd i handel og vandel, hvis ejeren beslutter sig for at realisere dem. Læs om metoden.

Danmarks rigeste har skabt formuen fra bunden

Danmarks rigeste har skabt formuen fra bunden

Danmarks 100 rigeste er blevet 11 procent rigere på et år og har nu en formue på 367 mia. kr. 61 ud af 100 har skabt formuen selv. Den rigeste familie er stadig Lego-grenen med Kjeld Kirk Kristiansen.

Køb Berlingske Business Magasin

Danmarks 100 rigeste

Danmarks 100 rigeste

Her kan du købe adgang til online-udgave af Berlingske Business Magasin fra uge 39, der retter fokus på de 100 mest rige danskere. Se hele listen og kom bag om de velhavende.

99 kr. PREMIUM

Top 20

Her er Danmarks 20 rigeste

Her er Danmarks 20 rigeste

Berlingske Business Magasin har opgjort den årlige liste over landets 100 rigeste. Se de 20, der topper listen i 2013.

Top 100

Personerne bag

Research og analyse: Det overordnede ansvar for beregningerne bag Berlingske Business Magasins liste over Danmarks 100 rigeste har konsulent og journalist Ejlif Thomasen. ejlif.thomasen@gmail.com

Research: Vibeke Toubro.

Multipel-analyse: Thomas Dam Larsen, partner i WE DO STRATEGY, thomas@wedostrategy.com

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Køb Magtanalysen 2015

Køb Magtanalysen 2015

For første gang i sin tid som statsminister stryger Helle Thorning-Schmidt til tops i Berlingske Business Magasins Magtanalyse med de 100 mest indflydelsesrige beslutningstagere i Danmark.

99 kr. PREMIUM

Seneste nyt

Mere Premium