Del : SMS SMS SMS
Business

Tryg dropper CSC

Billedtekst
CSC hovedsæde på Retortvej i Valby onsdag den 1. juni 2011. Strejken blandt de 330 it-ansatte hos it-selskabet CSC kan få meget betydelige konsekvenser for det offentlige, der har over 120 kontrakter hos selskabet. Over 300.000 ansatte i det offentlige kan under strejken se frem til forkerte lønsedler, og hos Skat har man sat forskudsopgørelser og andet på pause. Og det er ikke kun det offentliges it-system, der bliver ramt. (Foto: JENS NOERGAARD LARSEN/Scanpix 2011) Foto: JENS NØRGAARD LARSEN
CSC
Billedtekst
Foto: JENS NØRGAARD LARSEN
SMS SMS SMS

Tryg har opsagt sin it-driftsaftale med CSC Danmark. Det sker med virkning fra den 1. august 2014, oplyser selskabet.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle