Del : SMS SMS SMS
Business

Skybrud over Danmark trækker ud

Ifølge Siki Giunta, CSCs øverst ansvarlige for cloud computing, er Danmark et af de lande, der er tættest på døren til Cloudland.
SMS SMS SMS

Endnu kaster kun få sig ud i et af tidens mest omtalte IT-fænomener, »cloud computing«. De tør ikke slukke for deres egne IT-installationer og køre programmer over nettet. Skrappe EU-krav er med til at hæmme det store skift, som ellers ser ud til at kunne give gode besparelser.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle