Del : SMS SMS SMS
Business

Danske Bank vil lokke ældre i netbanken

Uanset om man er 29 år eller 79 år, vil Danske Bank have kunderne over i netbanken. Og det er i sagens natur især de ældre, det knber med. Derfor arrangerer banken nu en række informationsmøder rettet mod de ældre kunder.
SMS SMS SMS

Landets største bank opretter seniorhotline og gør klar til en Letbank, som ikke er så overvældende som netbanken, for at få flere ældre danskere til at bruge banken hjemmefra.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle