Del : SMS SMS SMS
Business

Sådan vil butikkerne holde søndagsåbent

Arkivfoto.Til efteråret vil Magasin udnytte den nye lukkelov og holde åbent alle søndage, sådan som loven åbner mulighed for, og andre storkøbenhavnske butikker og centre følger samme eksempel. Foto: Bjarke Bo Olsen
SMS SMS SMS

Med den nye lukkelov, der træder i kraft til efteråret, får større butikker mulighed for at holde åbent næsten alle søndage - se her, hvem der planlægger at holde mere åbent.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle