Berlingske Business
LIVE
18:00 Business Live vender tilbage torsdag

Populært Kødbyen-pizzeria åbner i ikonisk London-bygning

Bygningen, som Mother skal ligge i, har været drevet som elværk siden 1983.
Bygningen, som Mother skal ligge i, har været drevet som elværk siden 1983. Foto:

Mother, der blandt andet har slået sig op på surdejsbrød, åbner en restaurant i The Battersea Power Station i London.

Et af kødbyens mest velkendte pizzeriaer, Mother, følger Claus Meyer og Sticks'n'Sushi og prøver sig af i udlandet. Med udsigt til Themsen og med lokaler i ægte britisk arbejderstemning med kæmpe skorstene og røde mursten, åbner pizzeriaet »Mother« en ny restaurant i den ikoniske London-bygning The Battersea Power Station d. 22. juli.
Mother er blandt andet kendt for sine surdejspizzaer.

18BUS102600413-154054.jpg

Bygningen har siden opførslen i 1930'erne fungeret som et kulfyret elektricitetsværk. I 1983 lukkede værket, men for nylig blev der investeret ni milliarder pund fra flere sider i området bag bygningen En af planerne med det gamle elværk er, at den skal blive til et samlingssted, hvor både lejligheder, arbejdspladser, butikker, restauranter, caféer og kulturelle attraktioner samles på et 7300 kvadratmeter stort område. Og her er Mother altså en af de restauranter, der har fået lov at slå sine folder ud.

18BUSPix-Tiger4-142719.jpg

CEO for the Battersea Power Station Development Company, Rob Tincknell, fortæller i en pressemeddelelse, at det ikke er hvem som helst, der kan åbne filial i det gamle elværk:

»Hver operatør er blevet valgt ud fra deres entreprenørmæssige kultur, innovative produkter og menuer og kreative svar på, hvad der efterspørges lige nu,« siger han og tilføjer: »Sammen vil de være medvirkende til at skabe et dynamisk område ved flodbredden, der vil udgøre det første kapitel i skabelsen af regenereringen af Battersea Power Station.«

Fadølspartiets eget badge på billedet stammer fra deres »aktivist-kit«

Den nye 500 kvadratmeter store Mother-restaurant får plads til 150 mennesker.

Mother åbnede som en af de første restauranter i Kødbyen i København i 2010. Udover de to restauranter i henholdsvis Kødbyen og snart i London, åbnede de to ejere og kokke, Nick Pound og David Biffani, i slutningen af 2015 vinshoppen Mother Wine i det centrale København.

0 Kommentarer

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve
 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen