Del : SMS SMS SMS
Business

Maersks gigantskib i Lego er revet af hylderne

Lego lancerede i 2014 Triple-E bygget i de populære Lego-klodser, og interessen fra køberne var overvældende, hvilket betød at Lego hurtigt måtte melde udsolgt. Legos model af Triple-E består af 1.518 legoklodser og måler 65 cm i længden og 9 cm i bredden. Der er flere specialdesignede enheder som eksempelvis guldmalede propeller, 8-cylindrede motorer og aftagelige redningsbåde. Desuden har Lego-modellen lige som det virkelige skib en mønt gemt under skibets formast som en lykkemønt.
SMS SMS SMS

Der er rift om Lego-modellen af Maersk Lines gigantskib Triple-E. Kort tid efter lanceringen må Lego melde alt udsolgt.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle