Del : SMS SMS SMS
Business

Lego-samler med en million klodser i kælderen

Lego_samlere_biz
Billedtekst
Linda og Rich Schamus har mindst en million legoklodser. Linda sørger for, at klodser og manualer opbevares i sirlig orden, mens Richs helt store interesse er at »forbedre« modellerne, så for eksempel husene passer bedst muligt til »beboernes« behov.
 
Billedtekst
Her er tre vigtige vendepunkter i LEGO'€™s historie
 
Billedtekst
Her kommer LEGO-klodserne til verden
 
Billedtekst
Mads Nipper: Vi beskæftiger os mere med leg end med legetøj
SMS SMS SMS

Lego går sin sejrsgang – også blandt voksne samlere. Mød ægteparret Schamus, der har over en million Lego-klodser i kælderen og samlingen forøges hver uge.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle