Del : SMS SMS SMS
Business

Lego hører hjemme i fantasiland

»Jeg ved ikke, hvor Lego er fra. Er det fra Legoland?« spørger Brandon på fem år, mens lillebror Christopher på tre år kigger anerkendende på ham. Deres forældre, Stephanie og Yoshiyuki O’kubo (begge 37), bosat i Chicago var heller ikke klar over det, men regnede med, at det var et amerikansk mærke, da deres slægtninge i Japan og Kina plejer at købe det med hjem fra USA, når de er på besøg. Foto: Foto: Jonas Vandall
SMS SMS SMS

Lego-ledelsen nedtoner, at virksomheden er fra Danmark. Danske flag gavner ikke salgstallene i udlandet, og det er bedre at lade børn og forældre gætte sig til, hvor Lego kommer fra, lyder det fra legetøjskoncernen.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle