Del : SMS SMS SMS
Business

Kunderne hjælper Lego med innovation og markedsføring

02BUSLego-1.jpg
Billedtekst
Stephen Pakbaz er mekanikingeniør og var som ansat ved NASAs Jet Propulsion Laboratory med til at bygge Mars »Curiosity«- roveren. Som stor Lego-fan har han siden bygget en model i Lego, som Lego nu har sendt på gaden ved årsskiftet som del af deres CUUSOO-serie. Foto: Jonas Vandall
02BUSLego-2.jpg
Billedtekst
BERLINGSKE BUSINESS: Stephen Pakbaz er mekanik-ingeniør og var som ansat ved NASA's Jet Propulsion Laboratory med til at bygge Mars 'Curiosity' roveren. Som stor Lego-fan har han siden bygget en model i LEGO, som Lego nu sender på gaden d.1. januar 2014 som del af deres CUUSOO-serie. (Foto: Jonas Vandall)
 
Billedtekst
Lasse har et værelse kun til LEGO
 
Billedtekst
Her er tre vigtige vendepunkter i LEGO'€™s historie
SMS SMS SMS

Hundredetusinder entusiastiske Lego-byggere verden over bidrager med udviklingen af nye produkter hos Lego og hjælper med at skabe opmærksomhed om Lego og produkterne, længe før de lander i butikkernes udstillingsvinduer.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle