Del : SMS SMS SMS
Business

H&M vil tjene kassen på at sælge kundernes brugte tøj

10BUSHM-genbrug.jpg
Billedtekst
H&M håber på at en stor del af modehusets kollektioner snart vil være lavet af brugt tøj, som kunderne afleverer, når de ikke længere selv vil bruge det. Allerede nu har H&M skabt en denimserie, hvor 20 procent af tøjet er fra genbrugt materiale. Arkivfoto.
10buslukket-kredsløb-H&M-gr.jpg
Billedtekst
H&Ms vision for fremtidens bæredygtige modebranche. Her spiller forbrugerne en vigtig rolle, da de kan være med til at skabe et lukket kredsløb for tekstilproduktionen. Grafik: H&M
SMS SMS SMS

H&Ms kunder skal aflevere deres brugte tøj i butikkerne, så stoffet kan genbruges. Allerede nu er det muligt at købe nye kollektioner lavet af genbrugt stof. Det fortæller tøjvirksomhedens chef for bæredygtighed, Helena Helmersson, i eksklusivt interview med Berlingske Business.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle