Del : SMS

Her er gourmetrestauranternes opskrift på overskud

De danske gourmetrestauranter har i de senere år haft markant fremgang i indtjeningen, og eksperter taler om en øget professionalisering. To køkkenchefer giver her deres bud på, hvordan de er blevet blandt branchens mest succesfulde ved hjælp af alt fra delte lam til marmelade-markedsføring.

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

s Se alle nyhedsbreve

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere