Del : SMS SMS SMS
Business

Frank Jensen: København skal lære af Hamborg

Grøn og metropol på samme tid. Det er Hamborg år 2011. Hamborg, som med selve byen og de omkringliggende områder, har 4,3 mio. indbyggere,har EU-Kommissionen udnævnt som EUs grønne hovedstad i år. Et unikt projekt på Wilhelmsborg, Europas største ø i hjertet af Hamborg. Det ligger mellem to grene af floden Elben. Frem til 2050 skal øen transformeres til et CO2-neutralt område.
SMS SMS SMS

København kan lære meget af Hamborgs ambitiøse klimaplaner, mener overborgmester Frank Jensen. Han underskriver snart en samarbejdsaftale med Hamborgs overborgmester.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle