Del : SMS SMS SMS
Business
Node > Slider > Horizontal (68044) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Erhvervskommentarer og debat

Erhvervskommentar: Egentlig er Novo og Mærsk for store til Danmark

Erhvervskommentar: Egentlig er Novo og Mærsk for store til Danmark

Man må sige, at der i den grad er sus i skørterne hos Big Business i Danmark. Novo Nordisk drøner af sted og »truer« nu med at brage igennem den magiske én billion kroners grænse for Novo-virksomhedens samlede markedsværdi. Lars »You Ain’t Seen Nothin’ Yet« Rebien Sørensen tager sin virksomhed til nye højder med endnu et grønt lys på det svulstige amerikanske marked, denne gang med Novo-insulinet Tresiba. Efter mange års heftige investeringer i forskning og markedsadgang.

Europæisk centralbank fører an med bulder og brag

Europæisk centralbank fører an med bulder og brag

Over de næste 19 måneder pumper ECB 1.140 milliarder euro ud i økonomien for at tvinge renten ned. Det sker på et tidspunkt, hvor renten ligger omkring nul. Realøkonomien reagerer næppe på flere rentestimuli. Det ligner et kapløb mod bunden.

Bestyrelsesjob er fast arbejde
Uimodsagt

Bestyrelsesjob er fast arbejde

Henover de kommende uger strømmer der titusinder af danskere til generalforsamlingerne landet over. Ejerne, både de store pensionsfonde og de små private aktionærer, har bestyrelserne i børsnoterede selskaber til eksamen.

Bennys bjørnetjeneste
Debat

Bennys bjørnetjeneste

Dansk Erhverv efterlyser forudsigelighed i skatte­politikken og større inddragelse af erhvervslivet ved ændringer af ­lovgivningen. Begge dele blev trådt under fode forrige torsdag.

Ugens vinder og taber

Jysk bankdronning gør image-comeback
Ugens vinder

Jysk bankdronning gør image-comeback

Efter flere år med voldsomme interne problemer, er Sydbank igen ved at være på rette spor. Det har gavnet bankens image og gør topchef Karen Frøsig til ugens vinder.

Nøglen til din hjerne
Boganmeldelse

Nøglen til din hjerne

3 ud af 6 stjerner. En klassisk selvhjælpsbog om, hvordan vi med mentaltræning kan ændre vores overbevisning om os selv i positiv retning.

Udnyt de enorme forretningsmuligheder i Kina

Udnyt de enorme forretningsmuligheder i Kina

Det må være en pligt for erhvervslivets ledere at forstå Kinas betydning og sørge for, at medarbejderne også kender landet, skriver formanden og næstformanden i Danish-Chinese Business Forum

Berlingske Mener

Berlingske mener

Dagpenge- spøgelset

B.dk

Uanset hvem der vinder valget, så tyder alt desværre på, at den effektive dagpengereform, som VK-regeringen fik gennemført i 2010 nu bliver blødt op. Det betyder, at flere vil havne på offentlig forsørgelse, og at der er færre til at tage de ledige job i Danmark. Og det er ærgerligt - grænsende til det uansvarlige i forhold til dansk økonomi. I en situation, hvor et økonomisk opsving ser ud til at være i gang, beskæftigelsen stiger, og der viser sig flaskehalse rundt om på det danske arbejdsmarked, er der ikke nogen som helst grund til at tilskynde til, at flere går på dagpenge. Det er en reformkurs, der går i den forkerte retning. Og den forkortelse af genoptjeningsperioden, som flere partier nu synes at bakke op, vil have en effekt, der går stik imod, hvad der er behov for.

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Køb Guld image 2015

Køb Guld image 2015

Vinderen Lego – de uovervindelige. Højdespringer Sydbank i topform. To medier deler største nedtur.

99 kr. PREMIUM

Seneste nyt

Mere Premium