Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect
SMS SMS SMS

Iværksættere i Region Syddanmark har adgang til masser af hjælp. Men mange kender slet ikke mulighederne. Ny hjemmeside giver med få klik det totale overblik.

Kurser, kontorer og kolde kontanter. Tilbuddene til iværksættere er mange i Region Syddanmark. Men de har ofte ikke haft overblikket over tilbuddene.

Det laver den nye hjemmeside www.startopnu.dk nu om på. Her vil iværksætterne hurtigt kunne se de oplagte udviklingsmuligheder, der findes til deres virksomhed. Iværksættere kan fx få tilknyttet en erfaren mentor, få hjælp til at søge EU-midler eller få sparring på, om deres forretningsplan holder vand.

Hjemmesiden er et resultat af et samarbejde mellem Region Syddanmark, Universe, Det Syddanske Bruxelles-kontor og Væksthus Syddanmark. Samtidig er hjemmesiden det første initiativ som led i, at regionen i 2013 er udnævnt til Europæisk Iværksætterregion.

Det næste initiativ er Powerdag den 7. marts i Spinderihallerne i Vejle, hvor syddanske iværksættere får konkrete værktøjer til forretningsudvikling. Dermed har iværksætterne både fået et overblik over, hvor de kan finde hjælp – og værktøjer til at komme videre. Også informationer om Powerdag kan findes på www.startopnu.dk

"Vi har rigtig mange tilbud til iværksættere i Region Syddanmark, og titlen som Europæisk Iværksætterregion giver os mulighed for at koordinere og synliggøre tilbuddene, så det bliver nemmere for iværksætterne at finde frem til nøjagtig den hjælp, de har brug for. Udnævnelsen som Europæisk Iværksætterregion 2013 giver os også mulighed for at styrke det internationale samarbejde på iværksætterområdet, indhente inspiration fra hele Europa og synliggøre vores styrker," fastslår styregruppeformand for Europæisk Iværksætterregion, Lasse Krull, fra Region Syddanmark.

Kort vej til løsninger

www.startopnu.dk har et særligt fokus på unge iværksættere og giver derfor et overblik i stedet for at servere lange tekster. Langtfra alle unge er webhajer, og mange har svært ved at begå sig på hjemmesider. Samtidig er de utålmodige. Det viser dugfrisk forskning fra den danske webguru Jakob Nielsen.

www.startopnu.dk er vejen fra behov til løsning derfor ultrakort. 

Synliggørelsen af de mange muligheder for at få hjælp i regionen er et vigtigt skridt frem mod ambitionen om at skabe bedre vækstbetingelser for regionens virksomheder i fremtiden og til at opmuntre flere unge til at blive iværksættere. Dagens unge virksomhedsejere kan blive morgendagens gazeller.

"Vi ved, at iværksættere har langt større chance for at se deres virksomheder overleve og vokse, hvis de får sparring og hjælp. Udfordringen er at gennemskue, hvor de skal finde hjælpen. Med startopnu.dk kan vi nu gøre de mange muligheder synlige," siger Laurids Rudebeck, bestyrelsesformand for Væksthus Syddanmark.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle