Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Effektiv opkvalificering

Node Image Upload shutterstock_281107127

I den nærmeste fremtid vil vi med stor sandsynlighed opleve, at teknologien helt eller delvist vil erstatte produktionsmetoder og hele erhverv, som i dag håndteres af mere traditionelle virksomheder. Dette såfremt disse virksomheder ikke formår at tilpasse deres forretning til fremtiden, inden fremtiden overhaler dem. Det kræver innovation og omstillingsparathed. Og begge dele i et tempo, hvor femårsplaner skal udskiftes med hurtige beslutninger af ledere og medarbejdere med fingeren på pulsen og kompetencerne til at navigere sikkert i et internationalt erhvervsklima, hvor det, der var nyt i går, meget vel kan være forældet i morgen.

Det er helt afgørende, at danske virksomheder og danske ledere ikke står stille, men løbende uddanner sig til at lede og agere i en global forretningsverden med mange krav, regler, metoder og forretningsgange, som ikke nødvendigvis kendetegner det danske erhvervsklima. Som leder skal du i dag ikke blot kunne tænke ud af boksen – du skal kunne tænke ud over landegrænser.

Når store forandringer ruller igennem virksomhederne, øges kravet om professionel ledelse på alle niveauer. Forandringer såsom fusioner, nedskæringer, omfattende strukturændringer, omorganisering af arbejdet, osv. stiller nye krav til opgaveløsningen. Få modne og ambitiøse mennesker har i dag tiden og åndehullerne til at kaste sig ud i en efteruddannelse baseret på traditionelle undervisningsformer. Derfor har vi hos PROBANA udviklet en helt særlig uddannelse, der består af en e-learning platform med et tidssvarende og realiserbart pensum, der tager højde for, at både HR, psykologi, afsætning, innovation og alle andre erhvervsrettede værktøjer er nødt til at have et globalt sigte.

Hvorfor overhovedet videreuddanne sig som leder? Svaret er enkelt og klart. At arbejde med ledelse er i dag vigtigere end nogensinde før. En globaliseret verden med stigende forandringer giver øget kompleksitet og stiller store krav til ledere på alle niveauer. En Mini-MBA hos PROBANA giver et kompetenceløft til den enkelte leder og påvirker med det samme virksomhedens resultater positivt.

I mere end fem år har Mini-MBA’en været den mest populære lederuddannelse hos PROBANA – ikke uden grund. Landets største virksomheder vælger igen og igen en Mini-MBA hos PROBANA. De gør det for at styrke udviklingen af deres ledere – og dermed virksomhedens drift og fremdrift. Begrundelsen er blandt andet, at en Mini-MBA hos PROBANA er fleksibel og giver konkrete værktøjer, der med det samme kan anvendes i praksis. Mini-MBA’en kompetenceløfter dagens og morgendagens ledere uden at tynge dagligdagen med unødig dødvægt.

Vi har udviklet vores e-learning platform på baggrund af mere end 20 års uddannelse af ledere. Det betyder, at undervisningsmaterialet er let at gå til, giver et godt overblik over pensum og hjælper med at holde fokus og sikre, at målene for hvert modul nås. Vores undervisningsdage er tætpakkede og udover kompetente undervisere, får lederne også et stærkt netværk blandt andre ledere. I dagens globaliserede Danmark er et netværk uvurderligt i forhold til både nuværende og kommende forretning. Et netværk giver indsigt, sparring og åbner døre.

Hos PROBANA har vi valgt denne effektive undervisningsmetode, og det har vi, fordi vi tager ledernes og virksomhedernes hverdag alvorligt. Vi anerkender, at hverdagen er travl og uforudsigelig, og derfor skal undervisningen kunne foregå, når det passer den enkelte leder, ikke når det passer os. Allerede under uddannelsesforløbet er det altafgørende, at undervisningen er virksomhedsrelevant, og at læringen kan overføres til hverdagens store og små udfordringer med det samme.

På blot ti måneder får lederne med en Mini-MBA hos PROBANA en effektiv opkvalificering, der giver strategiske, teoretiske og ikke mindst operationelle kompetencer hos lederen og unikke resultater hos virksomheden – vel at mærke uden et stort fravær i hverdagen. Det er fleksibel lederuddannelse, der kan mærkes.

Måske kender du dilemmaet? Du vil gerne være en bedre leder og efteruddanne dig, men en langstrakt MBA til flere hundredtusinder kroner er uforeneligt med både job og familie. Virksomheden kan du ikke belaste med dit fravær og ej heller en så voldsom udskrivning. Ligeledes kan du derhjemme ikke trække mere på familiens konto. Du kan med andre ord ikke aflyse sommerferien for at komme på skolebænken og jagte dine egne lederambitioner. Hos PROBANA har vi svaret. Investér i din fremtid ligesom 8.500 andre danskere og bliv del af landets største ledernetværk. Tilmeld dig i dag PROBANAs Mini-MBA. Læs mere på www.minimba.dk eller ring 45 76 58 58. Vi glæder os til at høre fra dig!

Business Direct Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Business Direct og få virksomhedernes egne nyheder leveret direkte i din indbakke.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 Kommentarer

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Sponseret

I øjeblikket er der ikke tegn på, at inflation i Europa vil bide sig fast i de kommende år, fortæller investeringsdirektør Henrik Olejasz Larsen fra Sampension. Billedet ser lidt anderledes ud i USA,...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen