Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Visma Consulting valgt som SKI-leverandør

SMS SMS SMS

Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) har netop godkendt Visma Consulting som leverandør på SKI-rammeftalen 02.15 - ”Teknologiske it-kompetencer på timebasis”.

"En sådan rammeaftale gør det langt lettere for offentlige virksomheder at følge med digitaliseringen og dermed forblive konkurrencedygtige i et marked, der er under konstant forandring. Samtidig giver aftalen os som leverandør en blåstempling af, at vores pris og kvalitet hænger godt sammen," udtaler sales manager i Visma Consulting, Allan Lundgaard Hamilton.

Kortere og mere effektivt indkøb af it-konsulenter

Rammeaftalen 02.15 sikrer, at den offentlige sektor får markedets bedste timepriser på it-konsulenter og en større fleksibilitet i forhold til at indgå nye aftaler eller udvide en allerede eksisterende aftale. Indkøb af it-konsulentydelser bliver dermed både kortere og mere effektive, når man gør brug af rammeaftalen. Desuden undgår de offentlige virksomheder at bruge mange ressourcer på at konkurrenceudsætte en opgave.

"Effektivisering af forretningsprocesser er netop kernen i de ydelser, Visma Consulting leverer til kunderne, uanset om det er rådgivning, udvikling, integration, konfiguration eller vedligeholdelse. Derfor giver det ekstra god mening for os at være SKI-leverandør", udtaler Allan Lundgaard Hamilton.

Visma Consulting leverer i forvejen konsulenter og løsninger til den offentlige sektor og kan nu som SKI-leverandør på 02.15-rammeaftalen blandt andet tilbyde konsulenter, specialister og it-arkitektur inden for teknologiområderne Microsoft, Oracle og Open Source.

Om Visma Consulting

Visma Consulting leverer it-konsulenter og it-løsninger til den offentlige sektor, liv & pension samt udvalgte brancher i den private sektor. Ydelserne spænder lige fra at hjælpe organisationer og virksomheder med at analysere deres behov over design af it-løsninger til udvikling, integration, vedligehold, support og forvaltning af systemer og applikationer.

Visma Consulting indgår i Visma-koncernen, der beskæftiger flere end 5.000 medarbejdere fordelt over hele Norden. Visma Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Litauen og beskæftiger 420 medarbejdere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle