Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

WorkAway - Iværksætterlejr i Spanien - er ovre og nye projekter på vej

SMS SMS SMS

WorkAway 2012, en arbejdslejr iværksat af Nikolaj Astrup Madsen, er ovre og deltagerne er hjemme igen. Lejren var en massv succes, hvor de 20 deltagende iværksættere havde mulighed for få feedback på egne projekter, mulighed for at sætte tid af til at arbejde på nye og mulighed for sammen at netværke og snakke om fælles interesser. 

Timm Textus deltog i arbejdslejren, der fandt sted i bjergene halvanden time nord fra Barcelona. Tiden blev især brugt på eksisterende projekter, men snakken sammen med 19 ligesindede løb ikke ud i ingenting - 2 nye projekter er i støbeskeen som den umiddelbare følge af WorkAway 2012.

Halfdan Timm udtaler:

"Man kan nå utroligt meget ved at fjerne alle forstyrrende elementer, hellige sig arbejdet og snakke med ligesindede. Alt vi skulle hele ugen var at arbejde og bruge hinanden så godt som muligt - rengøring, madlavning, studie, familie, fuldtidsarbejde og alt andet var glemt."

Alt gik dog ikke op i arbejde i løbet af ugen. Hver dag blev der spillet fodbold, der blev badet og læst bøger ved poolen og mange af deltagerne udnyttede muligheden for at løbe eller cykle i det smukke landskab. En enkelt deltager havde taget sit kommende musikspil med, hvilket agerede underholdningsinstrument om aftenen.

Det primære formål med lejren - at give iværksætterne optimale arbejdsbetingelser - lykkes også i høj grad. I det store arbejdsrum sad der hver dag iværksættere fra kl. 06:30 om morgenen til langt ud på natten og skrev koder, tekster, optimerede brugeroplevelser, opsatte nyt websites, brugertestede, designede og hvad de forskellige deltagende virksomheder ellers specialiserede sig i.

Det er planen, at WorkAway-lejren gentages i løbet af 2013, enten i maj eller september. Timm Textus vil her deltage igen:

"WorkAway er det suverænt bedste, jeg har gjort for min virksomhed de seneste mange måneder. Tiden og sparringen sammen med så kloge mennesker er uvurderlig og det medfølgende netværk ligeså. Jeg glæder mig allerede nu til næste omgang."

Halfdan Timms beretning om turen med billeder kan læses her: WorkAway 2012.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle