Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Virksomheder har stadig problemer med at tjene penge på Facebook

SMS SMS SMS

Facebook har godt fat i danskerne når det kommer til brug, hvor mange især unge danskere bruger op til flere timer om dagen på det sociale netværk. Men når det kommer til at tjene penge på Facebook ser det straks knap så positivt ud.

På Facebook har danske såvel som udenlandske virksomheder mulighed for både at reklamere for Facebook-sider, men også for egne sider såsom fx en webshop, i højre kolonne og i selve nyhedsstrømmen. Her betaler man som annoncør en pris per klik, Facebook leverer.

Mange penge er der dog ikke i det forklarer Emil Lykkeskov fra Onlineoutwear.dk:

"Vi har blandt andet kørt annoncer for softshell jakker, men det dog uden den store succes. Vi har ikke haft et positivt afkast på vores Facebook-annoncer, og vi har da også nødset os til i dag at fjerne dem."

Nu muligt at spore konverteringer

Facebook gjorde det for nyligt muligt for annoncørerne at spore præcist, hvor mange kunder man fik i butikken fra Facebook. Noget, der også tidligere har kunnet lade sig gøre, men som dog har været noget sværere. Dette kan i følge Halfdan Timm, der arbejder med online markedsføring, være med til at gøre Facebook til en mere tiltrækkende løsning for annoncører:

"Lige nu er den sikre løsning at annoncere i søgemaskinerne som ved for eksempel Google AdWords. Men jeg tror, at vi langsomt vil se flere prøve Facebook, eventuelt for anden gang, nu hvor netværket tilbyder flere værktøjer og øget eksponering til annoncørerne."

Tjener ikke nok penge

Facebook-aktien startede på 38 dollars per styk i andet kvartal af 2012, hvor Facebook under stor nyhedsdækning blev børsnoteret. Siden da var aktien nede under 20 dollars, hvor det stod værst til, og er per skrivende stund mulig at købe for 28 dollars. Den lave kurs skyldes, at Facebook har problemer med at tjene nok penge til at tilfredsstille sine aktionærer trods den massive brugermængde.

Muligheder som nu at spore de besøgende endnu bedre har haft en positiv virkning på kursen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle