Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Iværksætterlejr i Spanien skal give nye projekter vinger

SMS SMS SMS

Arrangeret af en af Danmarks mere kendte personligheder indenfor selvudvikling og online markedsføring finder WorkAway 2012 lige nu sted i Spanien - og både Timm Textus samt forretningspartnere deltager i eventet.

Princippet bag WorkAway 2012 er simpelt:

20 iværksættere er samlet halvanden times kørsel nord fra Barcelona i et sommerhus, hvor de i bedste Big Brother-stil næsten er lukket inde sammen. Mandag til mandag har de her mulighed for at arbejde under optimale omstændigheder sammen med hinanden i godt vejr og med to medrejsende, der sørger for god mad og godt humør.

Timm Textus ved Halfdan Timm deltager sammen med Patrick Dimingu fra Tezzo.dk. De to rejste allerede natten til fredag, 3 dage før WorkAway startede, til Barcelona sammen.

Patrick Dimingu udtaler:

"WorkAway er en fantastisk mulighed for at få lavet det arbejde, der nu og engang står på to-do-listen. Samtidigt er vi samlet med 19 ligesindede med kompetencer indenfor forskellige områder, hvilket giver mulighed for sparring, vi ellers ikke ville kunnet have købt os til." 

Halfdan Timm istemmer og uddyber:

"På en normal arbejdsdag kunne vi måske have fået fat på en eller to person. Nu kan vi sidde samlet i et rum og give feedback på hinandens projekter. Ugen her er optimal for at skubbe både et nyt og eksisterende projekt dét stykke længere i dét højere tempo."

WorkAway varer fra mandag den 22. oktober til mandag den 29. oktober, hvor deltagerne igen rejser hjem.

Allerede nu er der planer om at skabe endnu af version af eventet i starten af 2013, og flere af de nuværende deltagere er også allerede klar på endnu en omgang - heriblandt Halfdan Timm og Patrick Dimingu:

"Allerede efter en dag har eventet betalt sig hjem igen. Jeg tør kun håbe på, hvad de næste dage kan byde på. At tage med på WorkAway er det bedste, jeg længe har gjort for vores virksomhed."

WorkAway 2012 er arrangeret af Nikolaj Astrup Madsen, der annoncerede eventet på sin blog og Twitter og fik de nødvendige tilmeldinger på under et døgn. Det næste WorkAway vil ligeledes blive annonceret på denne måde i starten af 2013, hvor interesserede vil have mulighed for at henvende sig.

Link til eventet: http://nikolajastrup.dk/blog/workaway-ivaerksaetter-arbejdslejr-i-spanien/

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle