Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Iværksættere viser hvor nemt man kan tjene penge online

SMS SMS SMS

Affiliate DM 2012, en online-konkurrence med over 50 deltagere, er godt i gang, og en deltager er nu over en tredjedel af vejen mod sejren.

Hvor hurtigt kan man tjene 50.000kr på et helt nyt website? Og hvor meget bliver et sådant website værd om måneden i passiv indtægt selvom man intet gør ved det? De spørgsmål er godt i gang med at blive besvaret takket være Affiliate DM 2012, en online-konkurrence med over 50 deltagere stiftet af Halfdan Timm v/ Timm Textus:

"Formålet med Affiliate DM 2012 var blandt andet at vise, hvor nemt det faktisk er at tjene penge på nettet, hvis man bare tager sig sammen. Det synes jeg vi er godt i gang med at vise", udtaler stifter Halfdan Timm.

Konkurrencen gik i luften 1. september 2012 og er nu derfor blot 3 måneder gammel. Alligevel er det lykkes en af deltagerne, Nicolaj Mülletz, der til daglig bor i Spanien med hans kæreste og søn, at skabe et overskud på hans deltagerwebsite Rawgirls.dk på over 16.000kr. Og det med et meget varieret tidsforbrug, hvor der nogle uger blot er gået et par timer med arbejdet på siden.

Ikke alene har Nicolaj Müllertz indtil nu tjent over 16.000kr og fået opmærksomhed som ledende stjerne i Affiliate DM 2012 - resultaterne har også vist sig på andre baner: 

"Jeg meldte mig til konkurrencen for at konkurrer mod nogle af Danmarks absolut bedste og skarpeste indenfor online markedsføring. Men det er også klart at hvis jeg går hen og vinder, så kan jeg bruge denne oopmærksomhed som reference og vise omverdenen hvad det er jeg er god til.

Det har blandt andet givet mig så meget blod på tanden at jeg snart hopper ud i et endnu størrer eventyr. Jeg planlægger at starte Danmarks bedste webshop med kosmetik og hårprodukter. Derfor går meget af min tid med at finde nogle stærke partnere, som kan se potentialet og vil give den ligeså meget gas som mig selv.

Selvfølgelig håber jeg også at jeg med min deltagelse kan vise nogle af de tusindevis af kvindelige bloggere at de kan tjenes rigtig mange penge på deres blogs. Rigtig mange af dem tjener stort set intet selvom de bruger utrolig meget tid på det, så mit håb er at de får øjnene op for at den megen tid kan omsættes til penge."

Vinderen af Affiliate DM 2012 kan se frem til en masse spændende priser sponsoreret af den danske internetbranche, hvor blandt andet kontakte præmier på mange tusinde kroner og gavekort på samme beløb er at hente. Vinderen er den, der først opnår et overskud med et helt nyt website på 50.000kr, hvilket Halfdan Timm, der deltager med websitet Boliglaan.nu, forventer sker snart:

"Jeg bliver overrasket, hvis ikke vi har fundet en vinder inden april. Jeg har mine egne favoritter, heriblandt naturligvis Nicolaj, og det viser blot, at alle har mulighed for at skabe sig en indtjening ved at gøre en indsats her og nu. Hvis jeg kan få nogle flere personer at konkurrere mod og sparre med i fremtiden med denne konkurrence er målet nået. Og nu, hvor alle kan se hvor nemt det er og følge med blandt over 50 deltagende websites, er der ikke mange undskyldninger for ikke selv at give det en chance."

Alle kan følge med i Affiliate DM 2012 på det officielle website samt på deltagernes egne blogs, hvor mange skriver en opdatering i begyndelsen af hver ny måned.

Website: AffiliateDM.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle