Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Iværksættere flokkes om bogføring i januar

SMS SMS SMS

Ud af 2012 og ind i 2013 – og så skal der laves regnskaber. Iværksættere og andre erhvervsdrivende landet over bruger januar til at finde en ny revisor eller et bogføringsbureau til at tage sig af det forgangne regnskabsårs regnskabstal.

Sådan lyder det fra Halfdan Timm fra Timm Textus, der ejer blandt andet siden JUF.dk, hvorfra der formidles kontakt fra de, der søger hjælp til bogføringen, til professionelle. Januar har været en måned lig ingen anden:

”Alt stod nærmest stille i december, hvor fokus nærmere har været på julegaver og hygge med familien end regnskab. Men det er vi så sandeligt kommet efter i januar, som bliver den måned, hvor flest indtil nu har vist interesse, hvis tendens fortsætter” fortæller Halfdan Timm.

Selvom det endnu ikke er muligt at indlevere årsregnskabet til skat og derved betale, hvad man skylder, ønsker mange ifølge Halfdan Timm at få styr på tingene allerede nu. Det betyder, at de kan udregne overskuddet og sætte det skattepligtige beløb til side, hvorledes de ikke risikerer at stå uden penge, når betalingen falder en gang senere på året.

”Jeg har gjort præcis det samme i min egen virksomhed. Den anden januar havde jeg lagt regnskab og den fjerde januar havde jeg flyttet de skattepligtige penge over på en anden konto. Jeg er klar, også selvom det lige tager et øjeblik, før jeg får lov at indbetale dem.”

Et gennemgående træk ved de, der søger bogføring nu tidligt på året er, at det er folk, der tidligere har gjort det selv. Halfdan Timm gætter på, at de fleste virksomheder, når de kommer op i en vis størrelse, ikke hverken kan eller vil overskue bilagene længere og derved vælger at få professionel hjælp til bilagene i stedet for blot at ”klare ærterne selv” med et regnskabsprogram såsom Simpelt Regnskab, E-conomic eller Billys Billing med flere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle