Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ikke alt sælger bedre i julen

SMS SMS SMS

Julen varer længe og koster mange penge. Sådan lyder det i sangen "Højt fra træets grønne top", der i morgen vil blive sunget overalt i Danmark. Men hvor der bruges penge, tjenes der penge, og de fysiske butikker såvel som webbutikkerne har kronede dage i november og december, når de julehandlende strømmer til.

Det er dog ikke alt, vi køber mere af i julen. Mens webbutikken Miinto.dk, der sælger tøj, havde omsætningsrekord den 1. december, har andre formidlere og websites ikke helt så meget at se til i december. En af dem er Troels Kjems, der via Varmepumpeoversigt.dk videreformidler salg af varmepumper online:

”Den første vinterkulde er normalt lig med stor interesse for varmepumper. Og i år var ingen undtagelse, da kulden for alvor ramte Danmark omkring 1. november blev toppede antallet af Google-søgninger efter varmepumper. Men selve December måned har i år været sløv. Formodentlig fordi folk har haft travlt med julegaveindkøb og derefter hverken har haft tid eller penge til at tænke på indkøb af miljørigtig energi. Både salget af billige og små varmepumper til sommerhuset og dyrere modeller som fx Panasonics varmepumper er gået næsten i stå i december.”

Troels Kjems forventer dog, at den manglende interesse vil blive gjort op for i løbet af januar, når hverdagen og elregningen igen melder sig for tusindvis af danskere.

Halfdan Timm, Timm Textus, har lagt mærke til en lignende tendens i vinterkulden:

"De websites, der omhandler gavevenlige emner såsom tøj, smykker og køkkenudstyr har kronede dage op til cirka den 18. december, hvorefter de nethandlende ikke længere har tillid til Post Danmark og derfor stopper næsten helt med at købe ind på nettet. Websites med knap så gavevenlige emner tager lige en runde af holdet i næsten hele december og endda lidt af november."

Nethandlen ser i følge Halfdan Timm ud til at slå rekord i 2012 trods fortsat recession. Post Danmarks pakkerekord fra 2007 blev slået allerede den 20. december 2012. I pakkerne var der dog ikke varmepumper - men tøj, ure og køkkenudstyr.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle