Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Google Plus ikke anerkendt af danske webshops - endnu

SMS SMS SMS

Google Plus nærmer sig efterhånden 2 år på bagen og er gået meget ondt igennem for nu at blive anerkendt som det andet største sociale netværk i verden. Men de danske webshops har endnu ikke taget den nye dreng i klassen til sig - mange danske webshops har valgt entydigt at satse på det største netværk i form af Facebook.

Men det kan der også være en meget god grund til. Jesper Firtal fra Helsebixen.dk forklarer:

 "Vi har lavet en profil på Google Plus - Men det er primært fordi vi tror på det i fremtiden. I vores øjne minder Google Plus mest af alt om en ny version af Second Life"

Halfdan Timm, der med Halfdan Timm ApS til dagligt arbejder med online markedsføring, forstår de danske wenshopejeres tøven - men opfordrer samtidigt til aktion:

"På kort sigt er effekten af Google Plus til at overse. Men på langt sigt giver det ikke mening at have en stærk tilstedeværelse på Googles egen profil. Allerede nu har vi set, at en Google Plus-profil for private kan føre til eget synlighed."

Halfdan Timm refererer til, at det i dag er muligt for private at få deres ansigt i søgeresultaterne ved siden af artikler, de har skrevet, ved at linke dem sammen med deres Google Plus-profil - noget, der markant øger synligheden i søgemaskinerne.

"Jeg har selv linket min egen Google Plus-profil sammen med flere af mine websites og jeg regner med, at man i fremtiden kan få bedre placeringer alene ved at være anerkendt som ekspert indenfor ens felt takket være ens Google Plus-profil. Dette, authorrank, forventer jeg kommer i løbet af 2013 og her bliver det svært at forsvare ikke at have en Google Plus-profil."

At bruge Google Plus er gratis for såvel virksomheder som privatpersoner. Google Plus adskiller sig fra andre netværk som Twitter og Facebook ved at bruge "cirkler" i stedet for venner eller følgere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle