Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Facebook bruges til kundesupport - ikke markedsføring

SMS SMS SMS

Mange danske firmaer har i dag problemer med at få annoncering på Facebook til at gå op i en højere enhed - men det sociale netværk kan også bruges til andet end blot annoncering. Tjenesten kan bruges til at agere socialt bindeled for ens kunder.

Facebook har endnu ikke været den succes, mange danske virksomheder håbede på, i forhold til annoncering. Men det sociale netværk kan også bruges anderledes. Et eksempel herpå er tyske Wimdu, der bruger tjenesten til at tage brugeroplevelsen et niveau op.

Wimdus Facebook benyttes til kundeservice, til konkurrencer og til binde udlejer og lejer sammen. Facebook bruges til slet og ret at skabe en bedre ferie, som Claus Pedersen med ansvar for det danske marked udtrykker det:

"Et tip fra en lokal kan være det, der lige giver din ferie det sidste."

Denne alternative brug af Facebook er ikke ny - også mange danske virksomheder er dygtige til at bruge sociale netværk til andet end reklame siger Halfdan Timm fra Halfdan Timm ApS:

"Facebook, Twitter og endda også Google Plus bruges i dag til andet end reklame. Det er en stor fordel at være tilstede på den samme platform som ens kunder. Man kan hurtigt reagere, hvis en kunde har et problem, eller hvis dette problem har udviklet sig til dårlig omtale."

Mange danske virksomheder er også meget dygtige til at bruge Twitter, hvor også forskellige politidistrikter, politikere og endda skat med navnet @skattefar hjælper borgere i nød.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle