Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Blogindlæg om passiv indtægt vinder online-pris

SMS SMS SMS

Timm Textus ved Halfdan Timm har hevet en pris hjem i SEMAward 2012, der anerkender de bedste danske publiceringer indenfor bl.a. søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, affiliate marketing og andre grene indenfor online markedsføring.

SEMAward kører nu på tredje år og det tredje sæt finalister er blevet kåret. Vinderne er fundet efter en månedlang afstemning, hvor alle har haft mulighed for at stemme på de bedste indlæg. Der er indsendt over 3.500 stemmer i den måned, hvor afstemningen har kørt, hvoraf lidt over 200 stemmer blev afgivet i kategorien for affiliate marketing.

Timm Textus ved Halfdan Timm endte med at tage sejren i kategorien "Affiliate marketing" med indlægget "Passiv indtægt med en nicheside i praksis". Indlægget beskriver, hvordan man selv som nybegynder kan gå ind og lære at tjene penge på nettet.

"Sejren er et klap på skulderen, og det er jeg naturligvis glad for. Jeg kan også se på antallet af kommentarer og konkurrenter at en del har taget min opfordring til sig og har prøvet kræfter med affiliate marketing."

Planen er at gentage succesen næste år:

"Jeg er først lige kommet i gang med at blogge og jeg regner bestemt med at gøre mit for også at blive nomineret til en pris næste år. Det er en sjov konkurrence blandt konkullegaerne."

Per skrivende stund og indtil ultimo 2013 er det muligt at nominere kandidater til næste års SEMAwards.

Læs mere: SEMAward.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle