Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Bilhandlen er blevet digital

SMS SMS SMS

Muligheden for at se på og sortere blandt biler fra hele landet, for at gemme ens favoritter og for at sidde bag skærmen med et varmt tæppe har trukket danskerne fra den gamle brugtvognsforhandler og over på internettet.

Sådan lyder den klare dom fra Jan Balslev, ejer af brugtvognsportalen Bil.dk, der oplever vækst:

"Vi kan tydeligt på Bil.dk se, at der er større og større interesse for at sælge bilen online. Jeg tror især det er muligheden for at overskue markedet samt at kontakte interessante muligheder uden at skulle stå hos en suspekt brugtvognshandler, der tiltrækker danskerne."

Væksten har været fast igennem et længere stykke tid. Det er med flere bilportaler online blevet meget nemt hurtigt at danne sig et overblik over tusindvis af biler til salg over hele Danmark. Og netop udvalget er den primære faktor bag væksten, Bil.dk blandt andre portaler har oplevet, mener Halfdan Timm fra Timm Textus:

"Det er blevet muligt at overskue mulighederne ved hjælp af moderne portaler. Jeg regner med, at alle brugte biler handles online inden udgangen af det nuværende årti. Og jeg tror samtidigt også, at en større kamp vil opstå mellem de 3-4 største bilportaler på nettet i løbet af de næste par måneder eller år om alle kunderne."

Bilportalerne tager et vist beløb i gebyr efter at have solgt en bil, og med et marked i konstant vækst undrer det ikke Halfdan Timm, at nye portaler i øjeblikket skyder op:

"Bil.dk, Bilzonen.dk og Bilbasen.dk er blot tre portaler. Jeg tror ikke det er de eneste tre, vi i fremtiden skal registrere os på, hvis vi vil sælge vores bil på nettet. Det bliver en spændende kamp at følge og jeg glæder mig til at se, hvilken markedsføring, de ønsker at benytte sig af."

Bil.dk og Jan Balslev glæder sig meget til det kommende år og regner med fortsat vækst over hele linjen. Januar måned tegner i følge Jan allerede til at blive den bedste i Bil.dk's historie.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle