Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Slip det virale dyr løs - og lær at tøjle det

SMS SMS SMS

Et fyraftens-arrangement på Soho i Kødbyen 5/12 kl. 16-18 viser vej for studerende og virksomheder til at arbejde viralt med marketing og agere som guerilla i junglen af sociale medier - og giver bud på succeser og faldgruber.

- Traditionel marketing er på tilbagetog. Det duer mindre og mindre at sælge og erobre markeder med smarte slogans og reklamer i medierne. I stedet er det de virksomheder som er dygtigst til at arbejde med marketing baseret på indhold og dialog med kunderne i sociale medier, som buldrer frem. Viral og Guerilla Marketing er det store dyr i åbenbaringen, siger arrangør Lasse Stær Jensen, der er innovationskonsulent i Center for Idé & Vækst på Teknologisk Institut.

Men det er lidt af en udfordring for mindre virksomheder, iværksættere, professionelle og studerende at lave fede kampagner baseret på hurtige film, sjove indholdsbaserede konkurrencer o. lign. og rulle dem ud på Facebook eller andetsteds i et medielandskab, hvor instant feedback og klar besked er et grundvilkår, man skal kunne tackle og være parat til, når kunderne hopper ud af buskene.

- Når det går allerbedst er virale marketingkampagner et fantastisk miks af værdiskabelse, branding og loyalitets-opbygning, siger Lasse Stær Jensen.

Du skal være klar ved tasterne

Ved det virale marketing-arrangement, der afholdes på kontorfællesskabet Soho optræder blandt andre Social Media-konsulent Alexandra Ward - med gode råd til at berede vejen for viral succes og omvendt være opmærksom på faldgruberne.

- Viral Marketing og Guerilla Marketing kan være exceptionelle værkstøjer, når virksomhederne har forberedt sig grundigt og gjort sig klart, at deres kampagne skal føres til dørs. Du skal kunne håndtere den dialog, du åbner op for. Der er altid en ”risiko” for, at din taktik lykkes, og indenfor viral markedsføring er det vigtigt at have styr på dit beredskab, og være klar til at håndtere reaktionerne siger, Alexandra Ward.

Hun vil også i sit indlæg også komme ind på to beslægtede fænomener indenfor sociale medier, som ”News Jacking” , der kort fortalt går ud på, at du lynhurtigt benytter dig af noget der er sket og er aktuelt i nyhederne, som et afsæt til at få dine egne budskaber ud sammen med førstnævnte, samt Black Hat Marketing der lægger op til en debat om etik og moral i praksis.

Ved arrangementet i Kødbyen kommer også bureaet Kadaver forbi og fortæller om deres arbejde for ”Bedre Buttur”-kampagnen for Arrriva, der både benytter sig af viral- og guerilla marketing. 

Kristina Nielsen, der er seniorkonsulent fra Teknologisk Institut og projektleder i Next Practice, åbner dagen med at skitsere den nye virkelighed. Dagen afsluttes med en debat faciliteret af Innovations-konsulent Lasse Stær.

Kontakt

Lasse Stær Jensen, lsje@teknologisk.dk, tlf. 7220 1004

MÅLGRUPPE

Virksomheder, start-ups, visionaries, next generation, professionelle, studerende, iværksættere og game changers.

WHO 

Søren Bo Stendahl, Kontakt- og Digital Direktør Kadaver. Jacob Klintrup,  Kreativ Direktør KadaverAlexandra Ward, Direktør Writersblock Music Mag -  Social Media Konsulent hos PR-Gruppen.Kristina Nielsen, Projektleder for Next Practice, Teknologisk Institut

WHEN 

D. 5. december 2012 Kl. 16.00-18.00

WHERE

Soho Kontorhotel, Flæsketorvet 68 i Kødbyen Vesterbro, i kantinen.

PROGRAM

16.00  AKTUALITET og AGENDA v. Next Practice Projektleder Kristina Nielsen

16.20  POTENTIALET FOR VIRAL MARKETING i små og store virksomheder + News Jacking og Black Hat Marketingv. Alexandra Ward Direktør og Social Media Konsulent

16.50 Pause og Networking

17.00 VIRAL MARKETING og GUERILLA  MARKETING v. Kontakt- og Digital Direktør Søren Stendahl og Kreativ Direktør Jacob Klintrup fra Kadaver

17.30:  DEBAT: Muligheder og FaldgruberFaciliteret af Innovationskonsulent Lasse Stær

17.45: Networking

18.00: Tak for i dag!

Arrangementet er gratis

Registrer via mail – først til mølle!lsje@teknologisk.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle