Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Torben Skov er Danmarks uofficielle rekordholder i charterrejser

SMS SMS SMS

Det startede med en tur til Costa Del Sol med Tjæreborg i 1965, og siden da har 72-årige Torben Skov rejst og rejst. Indtil videre er det blevet til 78 lande, ca. 400 charterrejser, et par jordomrejser og en del rundrejser.

I går var Torben Skov på besøg i Star Tours butik på Rådhuspladsen i København, for at hilse på Stig Elling, og blive fejret med bobler, kage og en gratis rejse.

- De sidste 25 år har jeg udelukkende rejst med Star Tour, og det gør jeg ca. 8-9 gange hvert år. Min rekord er 13 rejser på et år. Indtil videre er det blevet til 200 rejser med Star Tour, og derfor blev jeg inviteret herind til lidt fejring. Det er da dejligt, mener Torben Skov, der benyttede chancen til at bestille de næste fire rejser, når nu han var i butikken.

Torben Skov har tidligere arbejdet 16 år på Thulebasen, hvor han tjente godt, Han bor i Skibby, men foretrækker et af sine andre ”hjem”, nemlig Tyrkiet, Rhodos eller Hurghada i Egypten.

- Jeg har jo fundet mine favoritsteder, som er der, hvor jeg føler mig mest hjemme. Jeg har masser af bekendte de steder, kan lide hotellerne og den gode service, og når jeg går mine lange ture falder jeg i snak med en masse mennesker. Jeg taler bl.a. ret godt tyrkisk efterhånden. Sådan kan jeg lide det, siger Torben Skov.

Salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, skålede og forærede Torben Skov den næste rejse gratis.

- Det er jo noget helt særligt, det her med Torben. I mine 50 år i branchen, har jeg aldrig hørt om nogle, der har rejse på så mange charterrejser, og jeg er overbevist om, at der ikke er nogle, der kommer i nærheden af Torbens rekord. Det er jo lige til Guinness Rekordbog, og det skal fejres, siger Stig Elling.

For flere informationer, eller ved ønske om kontakt med Torben Skov, som gerne uddyber, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:

Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2012 på 28 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle