Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Rejsesalg til Egypten kører for halv kraft

SMS SMS SMS

Star Tour har stadig stop for salg af rejser til Sharm El Sheikh pga. Udenrigsministeriets rejsevejledning, og salget af rejser til Hurghada er 40 % bagud i sommersæsonen og 25 % bagefter i vintersæsonen. Salgskurven går den rigtige vej, men kun langsomt.

- Der er en vis forbeholdenhed i forhold til køb af ferierejser til Egypten, og jeg tror, det skyldes, at der har været lidt meget frem og tilbage med aflysninger og stop af rejser over en periode nu. Så vælger folk hellere det mere stabile, selvom solen skinner mere i Egypten, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour tror dog på, at Egypten nok skal komme tilbage for fuld kraft, for landet har stærke kort på hånden, når det kommer til vejr, pris og flyafstand.

- Egypten er næsten uundværlig, specielt i vintersæsonen, og vi håber meget på at kunne åbne op for rejser til Sharm El Sheikh igen til november. Landet kan noget, som ikke mange andre rejsemål kan tilbyde i vinteren, nemlig sikker sol, gode priser og kort flyafstand, og det er der mange danskere, som sætter højt, når de vælger ferierejsen, siger Stig Elling.

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:

Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2013 på 27 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle